Tovede votter


Det blir kaldere ute og jeg trengte nye votter. Da ble det disse her - strikket i Arctic-garn fra Europris med pinne 5,5 og tovet på 40 grader i vaskemaskinen. Jeg brukte et program som heter "dagligvask", det tok 60 minutter. Vottene fikk akkurat passe størrelse til meg :) Om du lurer på det, så vasket jeg vottene sammen med to topper og brukte Milo som vaskemiddel.

Mønsteret fant jeg i et forum da jeg søkte på Arctic-garn for å se om andre hadde tovet med det (det er egentlig ensfarget, men jeg la inn noen striper og strikket nedre kant med tre runder vrangt). Det fungerte i alle fall bra hos meg med toving av dette garnet!


Gefilzte Handschuhe, gestrickt aus Arctic-Garn von Europris - Muster aus diesem norwegischen Forum.

Kommentarer

Herleg tips!

Så fine og varme dei såg ut :-)

God natt!
Eva sa…
De ser både skønne og varme ud.
Takk for link - disse ser så gode ut. Men litt rart at de strikkes frem og tilbake, men det er kanskje for å få rillestrikk? Tror jeg prøver på rundpinne med en omg r og en omg vr....
Hei hei Sylke.Die Handschuhe sind sehr schön und kuschelig geworden! Manchmal wünschte ich, ich könnte stricken, aber das ist nicht so mein Ding.
Liebe Grüsse
Klem
Marina
Sylke sa…
Jeg har ikke strikket dem fram og tilbake, men på rundpinner :) Tror faktisk det var tanken i oppskriften, men at det ikke var skrevet så tydelig!
mimouna sa…
Flotte votter, og da noterer jeg Artic på listen over gode tovegarn. Tror faktisk det kan passe til den oppskriften jeg bruker også.
Tovavotter er absolutt det beste nå når det begynner å bli kaldt.

Ha en fin dag! :)
De så deilige ut! Jeg har arvet et par ullvotter av mamma, hun hadde de da hun var ung…! - ja og de har blitt helt tovet inni pga bruken - herlige og varme med mange minner :)
Også så mye flott du har laget Sylke! Vakre naturbilder - som alltid! Så inspirerende! Takk for turen, det er alltid så kost å få "være med" :)
Finfine dager til deg min venn og en stor klem :)
Timotei sa…
Fine votter! Ser gode og varme ut. Arctic garn er nytt for meg - det må jeg kanskje prøve :)
Tykke og gode votter som blir kjekke å ta på når vinteren slår til for fullt.

Populære innlegg