Litt om kjærlighet


Forelskelse og kjærlighet er to sider av samme sak. Hjerneforskerne har funnet ut at vi reagerer på ulike steder i hjernen når vi er nyforelsket og når vi føler kjærlighet. Også hormonene som blir skylt ut, er forskjellige. Noe å tenke på når vi drømmer oss bort i romantiske filmer der forelskelsen er altoverskyggende og rettferdiggjør det meste?

I et langvarig forhold er det viktig å ta ansvar. Jeg må se partneren min og ikke bare meg selv. Sammen danner vi en enhet. Vår egen lille boble.For 20 år siden ble min kjære og jeg gift. Forloveren kjørte over plenen, med brudeparet på slep, fordi hun ikke fant veien til parkeringen ved restauranten…

Vi er ikke de samme personene som vi var den gangen. I årenes løp har vi utviklet oss og vokst tett sammen. Det er godt. Og fortsatt oppdager vi nye sider ved hverandre og ved livet. Vi er takknemlige for det vi har: ekteskapet, barna og alt som er rundt oss.Jeg plasserte et hjerte og et 20-tall av høstblader på trappa og på flisene ved huset og tok bilder av det. Det er noen dager siden. Tallet ble nokså fort tatt av vinden. Men hjertet ligger der fortsatt. Det er et fint symbol!

Kommentarer

Tino sa…
Så nydelig skrevet, og flotte bilder til. Likte så godt innlegget ditt under også.

Ønsker deg en fin kommende helg, klem :)
Gratulerer med morgendagen! Håper dere får en flott dag! Koselig å lese innlegget ditt og nydelige bilder! :)
BV sa…
Kos dere med kjærligheten! Det er ikke mange som holder på den! Vi hadde dobbelt av det dere har i fjor! Antikviteter blir mer og mer verdifulle ettersom årene går.
LYKKE TIL VIDERE!
Sivs hus sa…
Hei, Takk for hyggelig hilsen. Så nydelige bilder du har tatt og varm tekst om kjærlighet. God helg! klem Siv
Karina sa…
Gratulerer så mye med de 20 årene sammen...:) Det står det respekt av! Håper dere fikk en koselig feiring!

Populære innlegg