Bare vent litt...


Det har vært noen grå dager i det siste.Men vi vet at været vil snu. Vi kan skimte lyset når strålene en sjelden gang trenger gjennom skyene. Det gir trøst. Sola er ikke borte, vi må bare være tålmodige.Det finnes alltid et håp. Det ligger bak mørket og triste dager. Håpet venter bak smerte og sorg, bak alle melankolske sanger.Sola og klarværet kommer igjen. Bare vent litt…Jeg vil gjerne takke dere for hyggelige kommentarer i bloggen min! Det er alltid koselig med innspill fra dere! Spesielt innlegget mitt om ting (”Veien til uavhengighet”) fikk en del respons. Det er godt å se at flere tenker slik!

Kommentarer

Hei!
takk for den hyggelige kommentaren på bloggen min... :O)

Så flotte bilder du har tatt..., de er det både stemning og sjel i. Også passet de så flott til tittelen på bloggen din!

ha en super fredag!
Hanne sa…
Så stemningsfulle og vakre bilder!
Nydelige bilder, så fantastisk fin stemning du har klart å fange! Riktig god helg til deg også, kanskje du får tatt noen flere bilder som vi får se senere? :)
Hei!

Tusen takk for hyggelig hilsen på bloggen min!

Utrolig mange fine bilder du har tatt! Veldig vakre og stemningsfulle. Her kommer jeg nok tilbake:-)

God helg!
Solveig sa…
Ååååå du tar bare så nydelige bilder!! Du er en kunstner med fotografering:o) Jeg lærer masse på dette fotokurset, men så er det å få tatt det i bruk da. Må innrømme at lukkertid og blender går litt "i ball" for meg. Lærer det vel til slutt:o))
Ha en flott helg min venn.
Klem fra Solveig

Populære innlegg