Mens vi tenner lys…


Mange forbereder seg til adventstiden i disse dager. Det er tid for kosestunder i hjemmet, pynting og pepperkakebakst. Det snakkes om familiesamlinger, julestemning og gamle gode minner. Forventningene kan bli høye.Men det er også noen som opplever advents- og juletiden som en tøff tid. Det kan være ensomt for den som har mistet en han eller hun var glad i, kanskje er det sykdom som gjør livet vanskelig akkurat nå. Da blir alt det glorete som slår mot oss i butikkene en sterk motsetning til mørket og tristheten på innsiden.Mine tanker går til deg som ikke har det så bra for tiden. Kanskje er det den første julen etter en trist hendelse. Du er muligens midt i en sorgprosess. Ikke gi opp! Det tar tid å komme videre og kan bety hardt arbeid.Jeg ønsker deg styrke for å komme gjennom denne tunge perioden. Ta godt vare på deg selv, og kjenn etter hva som føles riktig. Kanskje du trenger litt rom for deg selv. Ikke la deg presse av forventninger om hvordan julen bør feires. Bare du vet hva som er bra for deg.

Og gjennom alt som er trist og vanskelig, skinner julens budskap som er større enn vi kan forstå - budskapet om det himmelske barnet som ble menneske. Det er en stor trøst for mange. Kanskje også for deg?Kommentarer

Heidi sa…
Så nydeig og varmt innlegg, jeg tar ordene dine til meg- trenger dem nå. Takk!♥ God klem fra Heidi
Så nydelig skrevet - virkelig til ettertanke...Og vakre bilder. Sitter her med klump i halsen..

Klem Barbro
Karina sa…
Fine ord om et viktig emne... Vi må ikke glemme dem som har det litt vanskeligere nå når høytiden nærmer seg og "alle" skal være glad og fornøyd. Ofte trekker vi oss unna folk som har det litt vanskelig for vi vet ikke helt hvordan vi ska møte dem. Men jeg vil heller oppfordre alle til å gi dem en klem, ta et besøk og bare vær en venn.

God helg til deg og familien!
Du skriver så godt om viktige ting! Ønsker deg en fin helg! Klem :)

Populære innlegg