Lytt til stillheten


Ikke glem å lytte til stillheten.Den finnes bak travle handleturer og kommersiell julemusikk, bak alle gjøremål som så lett kan bli maniske. Det er fort gjort å bli oppslukt av noe… Og rastløsheten tar over, nesten umerkelig, fordi vi ikke får tid til å kjenne etter.Stopp litt opp nå. Ta deg et øyeblikks hvile. Kanskje betyr det at du må utsette pyntingen litt, legge den halvstrikkede genseren til side, slå av den masete krimmen som bare gjør deg urolig – kanskje er nettopp denne bloggen du skal lukke akkurat nå – for å fornemme stillheten.Den gode stillheten som viser deg hva som er viktig i livet ditt. Den er der. Bare lytt.Kommentarer

Lise H sa…
Det er sant det du skriver. Det er viktig å lytte til stillheten.
Når jeg er alene hjemme er det så godt å bare sitte i sofaen og høre at det er helt stille i huset.
Takk for fine ord igjen og takk for kommentarene du legger igjen på bloggen min, det er så koselig! Etter at jeg ble syk har jeg forresten blitt ganske så flink til å ikke stresse og til å lytte på stillheten - så noe godt kommer det ut av alt! Ha en fin kveld! :)
Hennes sa…
Hei.
Takk for besøket.
Jeg burde virkelig gjøre som du sier, lytte litt.
Det skal jeg øve meg på i morgen,hvertfall en liten stund.
Gleder meg til en stille stund. :o)
Ha en fin kveld.
Linda.
Heisann og takk for hyggelig kommentar hos meg!

Nydelige bilder og flott tekst! Jeg må desverre innrømme at jeg ikke alltid er like flink til å nyte stillheten så takk for påminnelsen!

Ha en fin kveld,
klem, I
Bodil sa…
Takk for besøket i bloggen min. Så koseleg blogg du har, og så fint innlegg om stillhet. Ønskjer deg ei fin førjulstid :)
Nydelige bilder og ord til ettertanke...
Grete sa…
Vakre bilder og ord jeg skal ta med meg gjennom uka. Takk for påminnelsen. Det er lett å komme inn i et kjør, der det er stress som driver enn videre. Det gjelder å holde seg våken og lytte til stillheten, ja.

Populære innlegg