Nyttårstanker


Snart er det gamle året slutt. Jeg har aldri likt vemodige tanker ved overgangen til det nye året. Mange ser seg tilbake og oppsummerer, og lurer på hva det nye året vil bringe. Men ingenting endrer seg bare fordi vi får et nytt årstall. Eller, rettere sagt, alt kan endre seg i løpet av en dag. Men det kan være hvilken som helst dag i året…Veien ligger ubrøytet foran oss, hele tiden, ikke bare på slutten av året. Sporene er det vi som setter når vi begynner å bevege oss i en bestemt retning. Kanskje snur vi underveis. Retningen finner vi etter hvert som vi går.

Det er ikke alt vi forstår. Mye av det som hender, er gåtefullt. Noe kan vi kanskje lære noe av. Jeg liker det uforståelige, det innvevde. Det som virkelig lar meg gruble over livet. For det er så mange fargetoner i livet, ikke bare svart og hvitt.Det er godt det er slik. Livet er fullt av overraskelser.I morgen er det en ny uberørt dag. Jeg ønsker å møte den og alle kommende dager med åpenhet og positivitet. Det er kanskje det nærmeste jeg kommer et nyttårsforsett…Jeg ønsker deg og dine et godt nytt år med mange gode dager!

Kommentarer

 1. Så fine bilder du har tatt. Godt nytt hobbyår!

  SvarSlett
 2. Åhh, for noen fantastisk flotte bilder du har tatt... :O)
  og flotte ord til ettertanke sånn på tampen av året.
  Det er koselig å blitt kejnt med deg, håper vi blir enda bedre kjent i løpet av 2010!

  Godt Nytt år!

  klem

  SvarSlett
 3. Fint innlegg og flotte ord til ettertanke! Eit godt nytt år til deg og :)

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder, og flotte ord. Ønsker deg et Godt Nytt År.

  SvarSlett
 5. Gode ord og vakre bilder!
  Du er en nydelig dame som jeg håper jeg kan bli mer kjent med i løpet av 2010!

  Klem, I

  SvarSlett
 6. Så vakre bilder du deler med oss, og fine ord til ettertanke.

  Jeg ønsker deg og dine et riktig godt nytt år, og gleder meg til å følge deg videre!

  Klem

  SvarSlett
 7. Igjen trollbinder du meg med bildene dine og det du skriver!! Du har så mye godt i deg og så får du frem ord som vi alle har godt av å ta med oss. Glad for at jeg fikk bli "kjent" med deg :o) Tusen takk for fine hilsner i 2009 - følger deg gjerne videre inn i nyåret. Skal ta med meg ordene dine inn i 2010:o))))
  Ha en flott nyttårsfeiring, min venn!
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 8. FANTASTISKE bilder, jeg er helt betatt!♥ Som vanlig slår kloke ord følge med de vakre bildene. Takk for flotte innlegg og fine ord i året som har gått. Jeg gleder meg til å følge deg i det nye året også. God klem fra Heidi

  SvarSlett
 9. Nydelige vinterbilder!

  Ønsker deg et Riktig Godt Nyttår!

  Klem Tino :)

  SvarSlett
 10. Godt nytt år! Klemmer, Kathrin.

  SvarSlett
 11. *nikke enig*

  Selv om skillet mellom 2009 og 2010 ikke har så mye å si for våre liv, sånn egentlig, så ønsker jeg deg et flott nytt år! Må dagene og året bringe mye godt :) klem

  SvarSlett
 12. Anne-julie er meg, det vil si min mor. Glemte å sjekke hvilken profil som var innlogget.. hehe

  Likte jakka di forresten. Hekling av så store plagg har jeg ikke prøvd meg på enda..

  SvarSlett
 13. Dette var et veldig fint innlegg. Satte i sving hjernecellene her i gården i alle fall :o)
  Det er så rart med det - et årsskifte er liksom en slags "ny begynnelse" .. og alt man har feilet med i det gamle året skal man ta tak i - i det nye .. Men det er som du sier - slikt kan man ta tak i når som helst. Og det er lite som faktisk ender den 31. desember - bortsett fra kalenderåret.

  Klem!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Om du har problemer med å kommentere, kan du prøve å logge inn på din egen blogg først, og så komme tilbake hit igjen :)

Populære innlegg