Fimohus del 1


I min ungdom puslet jeg med mye småtteri, blant annet med Fimo-leire. Dette huset laget jeg for rundt 30 år siden, og det er en av de få tingene jeg har spart fra denne tiden. I dag hadde jeg nok ikke hatt tålmodighet til dette - her gjelder det å være stø på hendene!

Jeg tenkte det kunne være litt artig å vise dere en rundgang gjennom huset og fortelle litt mer der det passer. Dere får se noen av rommene, og til slutt hele huset. Kanskje noen kan bli inspirert til å lage noe tilsvarende...

Som dere ser, er alle rommene laget slik at de passer inn i hver sin fyrstikkeske. De er litt mindre i størrelse enn dagens "hjelpestikker". Jeg laget både vegger og inventar. Noen av rommene er utstyrt med mer detaljer enn andre.

Det øverste rommet er kjøkkenet. Jeg husker at jeg så et bilde av et kjøkken i disse fargene. Det var nok "drømmekjøkkenet" mitt på denne tiden... Det står kopper på en hylle, klutene er på plass, og tallerknene i skapet. På veggen henger en veggklokke.

Det neste bildet viser loftet. På den ene siden er det stablet en del rot - slik det gjerne blir - den andre står tom.Så er det badet med badekar, vask og toalett. Håndklærne og kluter i flere farger og fasonger hører med, og tannbørster plassert i glass. Tuben med tannkrem ligger også på vasken, og et såpestykke.Her et nærbilde av vasken - med propp.Bildet nederst viser stuen. Her finner du hyller med bøker på veggen, et piano med noter, to stoler med bord og en plante, et hengeskap - her er det mye som skjer, og rommet er nokså fullt!

Dette var noen av rommene i Fimohuset mitt. Mer kommer etter hvert!Kommentarer

Nostalgia sa…
wow, så flott ! Ja dette er tidkrevende, nydelige detaljer også !

Ønsker deg en fiiin uke !
Klem, Nostalgia
Herlighet, for et arbeid du må ha lagt ned i dette! Jeg er virkelig imponert! Så utrolig mange flotte, små detaljer. Her kreves kirurgisk presisjon! Gleder meg til å se resten av huset!

Klem
Hanne sa…
wow så flott og imponerende. Mange søte små detaljer :D
Kjempesjønt!

Helt imponert over den tiden du må ha brukt på dette huset!

Klem, I
Tenk, for et pusleri! Moro å se, og jeg gleder meg til resten!

Klem Cathrine :-)
Solveig sa…
For et arbeid du må ha lagt ned i dette. Det må jo kreve en utrolig fingerferdighet. Sikkert kjempemoro å ta vare på slikt. Heklesokkene dine er stilige - kan se for meg at de kan være fine i sterke farger også. Ha forresten endelig fått ferdig hekleenglene etter ditt mønster - bilder i bloggen min.
Lenemora sa…
Kjære deg, du har virkelig sans for detaljer, ja!
Utrolig artig å se.
Godt nytt år forresten og takk for mange, koselige kommentarer hos meg i 2009, gleder meg til å følge med videre på fimo-huset ditt!

Klem fra Lenemora
cille sa…
Så flott og morsomme prosjekter du har laget i Fimo leire! Men sikkert masse jobb også. Veldig morsomt å se!
frøken ij sa…
Tenkte jo at det her var litt arbeid, helt til jeg leste at det var i fyrstikkesker. Da ble det plutselig veldig mye arbeid, snakk om småpøt :) Tolmodighet hadde du i tillegg til fingerferdigheter :)

Populære innlegg