Fimohus del 3


I dag blir det litt mer alvorlig i fimohuset. Det er nemlig mer enn et bolighus, det ser du på bildene her.

Dette er en operasjonssal, med to kirurger i aksjon. Grøntkledde menn med munnbind som arbeider konsentrert under en spesiallampe. Pasienten har fått narkose og er tilkoblet en maskin (til høyre i bildet). I tillegg står det et drypp ved veggen som forsyner ham (eller henne?) med det nødvendige. Til venstre ser du en vask og diverse skalpeller. Øverst på hylla står forskjellige glass- eller plastbeholdere.

De to neste bildene viser utsnitt av operasjonssalen. Her ser du kirurgene litt bedre, og pasienten som ser ganske blek ut.

Og så over til noe mer morsomt og litt nostalgisk: nærbutikken.På nærbildet ser du detaljene litt bedre: pølsa som henger øverst i taket (til venstre), ved siden av den står esker i forskjellige farger. I hylla under er det glassbeholdere - slike som til godteri - svamper (eller var det såpe?) og flasker.
På disken (til venstre) ligger rundstykker og brød, til høyre ser du et godteriglass og kassa.

Det var dagens runde i fimohuset, del 1 og 2 finner du her og her. Fortsettelse følger!


Kommentarer

Elisabeth sa…
Så utrolig morsomt hus du lager! Beundrer tålmodigheten din, dette er virkelig arbeid som krever finmotorikk :) Ha en fin kveld!
Heidi sa…
Mens du skrev hos meg, har jeg sittet her og sett gjennom det utrolige fimohuset ditt! Det er det flotteste.... helt utrolig detaljert og fantasifullt. Jeg er imponert! Veldig koselig at du tar vare på det og viser det frem! Klem Heidi
Digger fimo - huset ditt! Det er fantastisk! Klarer ikke å ordlegge meg på en mer kreativ måte, er imponert!

Så bra at du også har fanget drømmemannen din... Og ja , du har helt rett - all verdens rikdom vil aldri erstatte dem man elsker og er glad i!

Ha en fin kveld, Sylke! Og tusen takk for alle de fine kommentarene dine hos meg, setter stor pris på hver av dem!

Klem, I
Utrolig gøy at du har tatt vare på dette flotte byggverket ditt! For en tålmodighet du må ha hatt! Litt av et pirkearbeid dette her. Veldig, veldig flott!

Klem
Torilpia sa…
Stilig .. kan ikke si annet. Du har laget et flott hus :o)

Blir spennende å se resten av det.

Ha en fortsatt fin tirsdag - klem!
Epletreet sa…
Klart du ikke måtte kaste dette. Det dokumenterer jo din kreativitet. Finnes det mange rom i huset ditt?
Jeg er imponert!! Det tok litt tid før jeg forsto at det var i fyrstikkeskeformat. Så knøttsmått! Og fantastisk fint. Det har jo holdt seg veldig godt, fargene og alt.

Vil samtidig få ønske deg godt nytt år!
Hanne sa…
Så stilig!

Populære innlegg