Fimohus del 4


Det er på tide å ta en titt på skolen i fimohuset. Det er slik den ser ut: en mattelærer og hans klasse, med en ivrig elev og to tilbakeholdne bakerst...Nærbilde av læreren og tavla: han holder et stykke kritt i hånda, og på tavla ligger mer av det, i tillegg til svamp (øverst) og klut. Bilder på veggen hører også med. Oppgaven på tavla er ikke akkurat så veldig vanskelig...Litt flere detaljer fra elevene bak. Her er det ransler, pennalhus med blyanter, og hefter til å skrive i. Bord og benker er ganske gammeldagse. Vi hadde noen slike, i enkelte rom, der skrivepulten kunne klappes opp.

Og her er gymsalen. Jeg tror du kjenner igjen utstyret uten at jeg trenger å benevne hver enkelt ting...Legg merke til mattene og hoppetauet. Litt pirk her, som vanlig, når alt skal passe inn i en fyrstikkeske! Forresten, den blå kanten på kurven på veggen er av Fimo. Den er ikke malt, men lagt på som en tynn, tynn stripe og trykt flatt.

Her finner du del 1, del 2 og del 3 av fimohuset. Nå er det en rundgang til som gjenstår, så er det slutt!


Kommentarer

Så mange forskjellige og detaljerte tablåer du har laget i fimo! Det må ha tatt litt tid. Operasjonen i forrige innlegg var kanskje en måte å bearbeide opplevelsen på? Godt at det gikk bra! Ha en fin kveld! :)
:D
Du har gjort et skikkelig arbeid!

Ha en fin kveld,
klem, I
Judith sa…
Så morsomt å se fimohuset.
Du har hatt fingerferdighetene i orden og fantasien!
lime sa…
Kjempegøy. :) Og så fine som romma er!!

Populære innlegg