Fimohus del 5 - slutt


Det blir et ekstra innlegg i dag. Dette er siste runde gjennom fimohuset!

Her er diskoteket. Noen danser, andre sitter og ser på. Nedenfor er det et nærbilde av kjæresteparet i kroken (til høyre).Og her ser du en vaskeekte Honda, en moped. Den er laget etter et bilde jeg tok. Det fantes ikke sølv-fimo, så delene i sølv er malt etter brenning. Jeg hadde ingen pensel som var tynn nok, så jeg brukte et gresstrå istedenfor pensel!Og til sist, orgelet. Jeg begynte ganske tidlig å spille orgel, 13 år gammel. Som 14-åring spilte jeg min første gudstjeneste, og siden har det fortsatt slik...Her er hele huset. Rommene er satt oppå og ved siden av hverandre i en ramme som broren min laget spesielt til dette formålet. Rammen er av tre, ikke så veldig dyp, med en glassplate foran som skyves inn i rammen. Da sitter alt på plass, og støver ikke så lett ned.

Takk for at du ble med på turen!

De andre innleggene om fimohuset finner du: del 1, del 2 og del 3 og 4.

Kommentarer

Hanne sa…
Fantastisk, er ikke annet å si. Dette var virkelig en hyggelig reise. Jeg er så imponert, du er utrolig flink. Så mange små og søte detaljer, helt utrolig flott :D
Tonje sa…
Hei! Utrulig artig, og eit virkelig tolmodigheitsprosjekt!

Kjekt at du kom innom bloggen min og vil vere med på GiveAway`en min :o)

Eg likte veldig godt dei hekla lestane du hadde laga, kjempefine! Delar du oppskrift? Eg har våre på jakt etter mønster lenge, men ikkje funne noko eg har likt. Tenkte mest på nokon i fastmaskar, men dine var veldig fine likavel!

Ha det så godt :o)
Helsing Tonje
Tove sa…
Fyyyyyy søren så imponert jeg er!!! Dette må ha krevd et veldig stort lass med kreativitet, tålmodighet og ikke minst øye for detaljer. Det å i det hele tatt komme på å lage noe sånt for deretter å klare og gjennomføre er langt over min fatteeve. Fantastisk!!!
Tusen takk for reisen gjennom fimo huset ditt!

Har ikke ord... Du er helt utrolig flink!
Klem, I
Det er bare rett og slett helt fantastisk! Jeg er så imponert over både utførelsen og fantasien! Huset rommer jo absolutt alt! Helt utrolig at du har kommet på alt dette - og klart og gjennomføre det. Jeg bøyer meg i støvet for deg.

Angående spørsmålet ditt: Jeg har et år på tegning-form-farge pluss at jeg har studertlitt kunsthistorie:-)

Klem
Torilpia sa…
Jeg er skikkelig imponert. Hvor gammel var du når du laget det sa du??

Så mange små detaljer .. stilig!

Ha en god natt!
artige ting du lager.
Så nydelige sokker, fikk veldig lyst på oppskrift;)
Bilde av lyssøylen på himmelen var utrolig fint!!
klem K
Takk for morsom titt gjennom fimohusets mangfold! Lurer på hvordan det er å spille orgel? Det må vel være en ganske mektig og flott opplevlese? Ha en fortsatt fin torsdag! :)
Dette er jo helt utrolig - det må ha tatt lang tid og krevd mye tålmodighet og nøyaktighet!!! Men det var helt sikkert gøy. Og så smart måte å "oppbevare" huset på. Dette er jo et kunstverk. Takk for rundturen!

Populære innlegg