Noter og bokillustrasjoner


Som dere kanskje allerede har sett, har jeg utgitt en del noter, både for kor (barn og voksne), orgel og andre instrumenter. Noen få av dem ser du på bildet øverst. Jeg har også skrevet en del av tekstene selv, bl.a. i samlingen "Blås meg bortover bølgene". Det er en samling med sanger som har undertittelen "Sju sanger om livet". Denne samlingen ligger mitt hjerte nær. Sangene handler om lengsel, stemninger, ja - om livet.

Og i dag fikk jeg en bok i posten. Den er litt spesiell...


...for denne gangen ble jeg spurt om å illustrere en diktsamling, både med tegninger og fotografier. Her er noen av bildene.


Boka heter "Den gode del" og inneholder dikt av Leif Ofstad. Jeg har tonesatt en god del av hans tekster tidligere, og syntes derfor det var spesielt hyggelig å bli spurt om å illustrere samlingen hans.


Den øverste tegningen viser den yngste dattera vår da hun var ganske nyfødt. Jeg tegnet etter et fotografi jeg hadde liggende.

Både boka til Ofstad og de fleste av notene mine er utgitt hos Cantando musikkforlag. Det går an å søke i katalogen på mitt navn. Det var dagens lille reklamesnutt... ;)

Kommentarer

Eva sa…
Hvor spændende. Det er smukke illustrationer, du har lavet. Mon bogen udkommer i Danmark engang?
Lokki sa…
SÅ flink du er!
Dette er spennende, både illustrerer og skriver!
Og da både musikk og ord! Dette likte jeg ❥
Jeg skal besøke Cantando.
Lykke til videre Sylke!!
Dette var inspirerende!
Ønsker deg en strålende vakker dag ❥
Varm klem fra Lokki
Jeg er mektig imponert! Helt målløs! Hva du kan! Nyyydelige illustrasjoner og bilder! Så gøy å se! Har jo skjønt at du er en dyktig musiker og fotograf og hekledame, men ante ikke at du var så flink til å tegne. Du er en tusenkunstner!

Klem
Smykkas sa…
Du er ganske enkelt kjempeflink.

Aldeles nydelige bilder. Noen fikser tydeligvis det meste.

Astrid
Bodil sa…
Så flink og kreativ du er :) Vakre bilder du har teikna. Ha ein fin kveld :)
Du har sannelig mange kunstneriske ben å stå på Sylke! Jeg er kjempeimponert over mangfoldet ditt, takk for at du deler det med oss! :)

(Jeg er ikke helt i form og har litt bloggtørke for tiden, heller ikke så rask til å kommentere som du ser)Uansett håper jeg du får en fin helg! :)
Torilpia sa…
Wow .. så spennende .. er en allsidig og utrolig dyktig dame du :o)

Ha ei super helg - klemmer!
Karina sa…
Alt hva du kan, Sylke!!! Jeg blir imponert gang på gang. Ingen tvil om at du er kreativ:) Spiller du forresten andre instrument bortsett fra orgel? Det krever jo litt kjennskap til ulike instrumenter når du komponerer musikk...
Du er sannelig en dame med mange talenter! Nydelige tegninger. Liker diktene dine veldig godt også. Jeg leser mye lyrikk, og bruker god tid på å fordøye tekstene. Lyrikk er litteraturens slow-food, den kan ikke svelges i en jafs. Ha en finfin helg!
Solveig sa…
Du er jammen litt av en kunstner. Nydelige illustrasjoner! Må nok innom Cantando jeg også.

Populære innlegg