Jeg - sportsinteressert???Alle snakker om OL om dagen, det merkes også i Blogglandia. Noen forteller at de ikke ser på det, andre er bare nødt til å få med seg alt.

Jeg husker første gang jeg fulgte med på et mesterskap for noen få år siden - det var innen svømming - da så ungdommene mine rart på meg og lurte på om mamma hadde blitt sprø. Se på sport??? Jeg??? De kunne ikke helt skjønne hva som skulle være vitsen med det.

Jeg satt der og syntes det var mer spennende enn krim. Jeg var på denne tiden fortsatt i startfasen med egen svømmetrening, og lurte på hvordan jeg skulle snu under vann. Så kom mesterskapet, med alle undervannsbilder, der jeg kunne se hva som skjedde, spesielt når det ble vist i sakte kino. Selv om jeg aldri blir en konkurransesvømmer, kan jeg lære noe av dem. Og jeg kan la meg imponere over hva mennesker klarer å gjennomføre, og rett og slett kose meg med å se på bevegelser og teknikk.

Og nå har jeg altså sett på OL. Ungdommen er ikke lenger fullt så forundret som før. Mannen min smiler sitt gode smil når han ser meg sitte der, han synes det er bra at man endrer seg underveis i livet.

Å se på vintersport er topp. Jeg forsøker å lære noe denne gangen også. Jeg er jo fortsatt nybegynner på ski. Selv om det er jeg som har blitt smøremesteren her i huset... Jeg prøver meg fram, og så spør jeg når jeg lurer på noe. Det holder ikke til en gullmedalje. Men det funker - vi var på ski i dag også, og skiene gikk som de skulle!Så i kveld skal jeg se på OL igjen - i noen timer - og jeg skal KOSE meg med det! Ønsker alle som liker å følge med, en god OL-kveld!

Kommentarer

Det er sant at man faktisk kan lære noe av å se på sport. Kom på at jeg lærte å hvile mellom svømmetakene etter å ha sett på konkurransesvømming på tv.

Her ble det ingen skitur i dag. Minus 11 og snøfokk tilsa mer innevær enn skivær. Kos deg med OL! Skal nok se på litt jeg også. Kanskje vi lærer litt skiteknikk? :)
Lokki sa…
Kjære Sylke!
For et knakende godt innlegg!
Ja det handler om å ta til seg lærdom, og er ikke det moro!!
Jeg kjenner meg så godt igjen i det du sier.
Jeg måtte le litt - igår da Aksel (vi er da på fornavn...)akkurat hadde tatt gull, stakk jeg innom bloggen og så at jeg hadde vunnet en giveaway, og jeg jublet på linje med OLgullvinnerene...
Mannen min smilte han også - over min glede - dog på et litt lavere nivå enn Aksels...
Ha en strålende helg videre og kanskje en aldri så liten skitur *)
Heia heia!
Varm klem fra Lokki
Så lurt da! Det er mange måter å lære på:-)

Ønsker deg en fin OL-kveld!

Klem
Tino sa…
Ja man kan forandre seg, og stadig lære nye ting. Her følger vi spent med spesielt på skiskyting og langrenn.
Før jeg ble syk la jeg stadig ut på en langrennstur. Deilig å være ute i skog og mark uansett årstid. Men må innrømme at vinteren ikke er fullt så stas lenger.
Ha en lørdagskveld
Klem T
Torilpia sa…
Klart man kan lære av å se sport :o) Også er det jo spennende og god underholdning. Hvis man er oppriktig intr i det altså .. ellers er det vel mer et mareritt som aldri tar slutt ..

Jeg så på i går kveld - og tenkte å se litt i kveld også .. når bare tv'n blir ledig etter Minstejentas Kaptein Sabeltann forestilling ..
Også skal jeg forsøke å strikke litt mer .. denne gang med skikkelige strømpepinner .. hihi ..

Ha en kjempefin lørdagskveld - klem!
Nostalgia sa…
Det er vanskelig å ikke bli påvirket av Ol-ilden ;-D Kan ikke si jeg er så veldig interessert, men det er lett å bli revet med når det går bra. Blir nok litt OL-titting her i kveld også.

Ønsker deg en fortsatt fin helg !
klem, nostalgia
Smykkas sa…
Velkommen i OL-klubben. Om du ikke på noen måte kan komme opp på nivået til Marit Bjørgen, så fortjener du sannelig mange gullmedaljer:

Flotte bilder
Kreativ hekling og strikking
Dyktig til å skrive

for å nevne noe.

Kanskje du kan søke deg jobb i smørebua under neste OL?

Klem
Jeg er ikke medlem av ol klubben, men uansett så er det bra at vi hele tiden er i forandring og utvikling! Det gjør livet spennende!

Ha en fin kveld med ol!
Klem,I
Kristine sa…
Fint OL-innlegg!
Hilsen en som blir plutselig svært sportsinteressert hvert fjerde år...

Populære innlegg