Og her er beviset...... for at dinosaurene fortsatt lever! Denne ble sett i skogen i nærmiljøet mitt for noen dager siden. Jeg klarte å ta et bilde av den idet den kom til syne bak et tre, løp bortover og forsvant i full fart... Det var egentlig bra at den sprang denne veien. For hva hadde jeg gjort om den hadde oppdaget meg???

Men da jeg gikk videre, fortsatt med litt bankende hjerte, ventet det faktisk et monster på meg - midt på lyse dagen... Skummelt...
Heldigvis ble jeg ikke spist, verken av dinosauren eller monsteret. Jeg kom meg etter hvert opp på en liten topp og pustet lettet ut.
Og enda gladere ble jeg da jeg kom tilbake til sivilisasjonen... ;) Men jeg tar gjerne turen igjen neste gang, for så lettskremt er jeg ikke!


Kommentarer

Hihi!
Fantastisk bra innlegg:o)

Klem fra meg!
Laila -Karin sa…
Spennende tur du har har hatt .
kLEM
Hi, hi, herlig! Hørtes ut som en veldig spennende tur:-)

Klem
Vibekke sa…
Hei på deg! Så hyggelig at du vil bli med på blogcandyen min, du er med i trekningen, så du får bare krysse fingrene ;o)
Så nydelige bilder du har i bloggen din, og masse spennende jeg så vidt har kikket innom... Kan love jeg kommer igjen "på besøk" ;o)

Klem Vibekke
Eva sa…
☺☺☺. Så smukke, smukke billeder af naturen. Det er en fornøjelse at se. Du bor et dejligt sted, ser det ud til. Pas på dinosaurerne.
Det er ikke så rart at de trodde på tusser og troll i gamle dager. Tenk deg den "dinosauren" når det begynner å skumre, mye som forandrer seg da med litt engselig fantasi! Ganske fascinerende i grunnen! Ha en fin fredag! Klem! :)
=)
Tjohooooo.... God helg!
Torilpia sa…
Grøss .. :o)

Artige bilder :o)

Ha en super helg - stooor klem!!
Lokki sa…
Du modige venn!
Glad er jeg at ikke oldtidens rovdyr fanget deg!!
Humoristisk og festlig fortalt du gledespredervenn!
Ønsker deg en strålende helg ❥❥❥
Klem Lokki
Smykkas sa…
Jeg gjentar vel meg selv, men makan til det dine øyne kan oppdage er helt fantastisk og også det at du fanger det på fotolinsen.

Det er en flott opplevelse å besøke bloggen din.

Klem
Lisa sa…
Åh, vilken härlig dimma... fin bild!

Populære innlegg