OLiver og OLivia - dokusåpe (del 1)Dette er OLiver. Han ble født en vakker dag under vinter-OL i 2010. En herlig liten skapning. Han er en kvikk liten paradisfugl, en riktig glad-gutt.

Etter en stund syntes han imidlertid det ble litt kjedelig alene, og holdt utkikk etter en han kunne leke med. Han trengte ikke å lete lenge, for søte OLivia bodde rett i nærheten. De to er omtrent like gamle, og ble fort gode venner - på rekordtid. Kanskje ikke så rart, de så jo på OL daglig under oppveksten, og fart og spenning var det nok av der!

Og så gikk det som det måtte gå, de ble forelsket i hverandre. Også dette på rekordtid. Når de ikke så på OL, satt de tett sammen og koste seg. Det var rett og slett rørende.Men en dag gikk OLivia lei av all OL-tittingen. Det måtte da finnes noe annet? Hun så ut av vinduet og lengtet så hjertet hennes gjorde vondt.

OLiver ville ikke høre på henne. OL var den eneste sannheten i livet, basta. Det burde hun forstå, og hvis ikke, så fikk hun bare ha det så godt!

Dermed ble de sittende i hver sin retning, og nektet å snakke med hverandre.Vil du vite hvordan dette fortsetter? Da bør du følge med i neste episode! Del 2 finner du her.

Kommentarer

 1. Hehe, kostelig!

  Lurer på om det e noe gale med bloggen i dag, får ikke til å legge ut innlegg!

  Ha en fin kveld,
  klem,I

  SvarSlett
 2. *Fnis*, he-he artig. Tror det kanskje er noen hjem som har akkurat den problemstillingen nå. Godt det bare er noen dager igjen av ol-sirkuset :-)
  Ønsker deg en fiiin kveld !
  Nostalgia

  SvarSlett
 3. Du er bare helt FANTASTISK med dine ord og bilder. Det er en fryd å følge bloggen din, og jeg ser virkelig fram til del 2 av historien.

  Det er sikkert en del OL-krangel i noen hjem nå for tiden.

  Kanskje jeg kan kalle de smykkene jeg har jobbet med mens lekene har pågått for OL-syver. Der har jeg kanskje løsningen. Takk skal du ha.

  Klem

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hjelpen;)

  SvarSlett
 5. Skøn doku-soap/ eventyr!
  Klem fra
  Mette

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar!
Noen ganger kan det ta litt tid før kommentaren din vises, for kommentarmoderering er aktivert for eldre innlegg.
Jeg gleder meg til å høre fra deg :)

Populære innlegg