OLiver og OLivia - dokusåpe (del 3)


DEL 1 AV DENNE HISTORIEN FINNER DU HER OG DEL 2 HER.

DEL 3:

OLiver satt og så på hvordan Petter Northug arbeidet seg framover i stafetten som hadde virket umulig å vinne for nordmennene. Men nå kom håpet, denne karen måtte jo være en slags supermann, slik som han jobbet seg innpå de andre bakfra! Ingenting kunne stanse ham nå! Oliver bet seg nesten på tungen, så oppkavet var han av spenning. Han hoppet opp og ned og skrek ”Petter, Petter!” mens han viftet med vingene. Da oppdaget han plutselig noe i øyekroken som gjorde ham stiv av skrekk, slik at han glemte hele stafetten: jammen satt ikke hans kjære OLivia sammen med en fremmed fyr han aldri før hadde sett! Og de satt altfor tett sammen, dette var ikke bra!


OLivia hadde nemlig bestemt seg for å gifte seg med gullstrupen. Det var best å slå til nå, mens kjekkasen ville ha henne! Hun smøg seg inntil ham, han både sang og luktet godt. Hun følte at hun var i den syvende himmel.

Men så ble himmelen med ett svart, hun hørte bare OLivers sterke vingeslag før hun falt og besvimte.


OLiver kastet seg over den store heltetenoren og bet alt han kunne, dro i fjærene hans og ropte: ”La min OLivia være i fred! Hun er min forlovede, din slemme påfugl!”


Baldrian Sjelebot var ikke akkurat noen sportskar. Synge kunne han, men når det kom til slåsskamper, så stakk han helst av (dette var ikke første gang). Og det var akkurat det han gjorde nå. Han benyttet anledningen da OLiver oppdaget at hans kjære lå besvimt i vinduskarmen. Kanskje hun til og med var død? Han måtte hjelpe henne!


OLiver gråt bitre tårer før han endelig oppdaget at hun pustet. Hun levde, heldigvis! Han ville gjøre alt for å få henne tilbake!Vil du vite hvordan dette fortsetter? Da bør du følge med i neste episode! Siste del finner du HER!

Kommentarer

Nostalgia sa…
Hi-hi. Nå har jeg fnist meg gjennom del 2 og lest meg gjennom en fengslende del 3. Gleder meg til fortsettelsen :-)

Ønsker deg en fiiin kveld !
klem, Nostalgia
Hihihi, denne dokusåpen blir bare bedre og bedre - gleder meg til fortsettelsen;)

Ha en fin kveld,
klem
Tino sa…
Hehe morsom historie, er spent på slutten.
Klem T
Hi, hi, for en fantasi! Herlig! Gleder meg til den spennende slutten:-)

Klem
Lokki sa…
Du har et eget fantasilager jeg er glad du slipper litt ut fra, dette er jo dokusåpe på høyt nivå :)
Artig innslag Sylke!!
Og tusen hjertelig takk for svar og tips vedr gadget. Å forklare er du veldig god på, men jeg lurer på om det er et eller annet med min innstilling, for den starter på toppen selv etter jeg har flyttet den en gang...
Nå har jeg noen planer om å utvide til tre kolonner...
Du og du, om jeg forsvinner i spaceworld så satser vi på at jeg kommer "plutselig" tilbake!
Ha en strålende helg kjære venn!
Klem Lokki
Smykkas sa…
Nå har jeg fått med meg på del 2 og 3 og venter spent på fortsettelsen.

En GENIAL historie.

Angående antall lodd, så mener jeg at jeg skal ha to. Har hatt deg på listen min lenge.

Spenningshilsen fra Astrid
Reneste påskekrimmen dette - nå venter jeg spent på slutten! Er ikke helt fornøyd med moralen til OLiver - først blaffer han ned kjæresten og etterpå vil han redde henne, hva er det for slags fyr? Holder en knapp på han andre jeg... ;-S

Populære innlegg