OLiver og OLivia - dokusåpe (del 4)


HER FINNER DU DEL 1 AV DENNE HISTORIEN, DEL 2 OG DEL 3.

Mønsteret til fuglene finner du her.


DEL 4 - slutt:

Da Olivia slo opp øynene, hadde hun og OLiver en lang prat med hverandre. OLivia snakket ut om savnet og lengelsen, mens OLiver fortalte hvor viktig OL var for ham.


De to fant ut at her måtte det bli en løsning begge kunne leve med. Framover ville de bare se på OL-høydepunktene, og så ville de kjøpe en opptaker – slik at OLiver fikk med seg de viktigste konkurransene, uansett når de ble sendt. Resten av dagen ville de bruke til andre ting. De bestemte seg blant annet for å begynne å synge i paradisfuglekoret. Og så skulle de fly en tur sammen i ny og ne.

Dette ble starten på et nytt liv! De giftet seg og kjøpte hus, og livet var godt.


Men hva med Baldrian Sjelebot, den store tenoren? Han måtte hvile stemmen sin i noen dager, han hostet fortsatt litt etter det brutale angrepet han hadde blitt utsatt for. Fjærene hans var heller ikke så velstelte som før. Men sårene ville gro. Og det ville komme nye damer. Nye damer??? Hvor kom denne nydelige skapningen fra, mon tro?


Han kunne ikke vite at den store isdans-dronningen OLga akkurat var på vei hjem fra frisørtimen der hun fikk stelt prakthalen sin før morgendagens store konkurranse. Hun stoppet like ved Baldrian Sjelebot for å ta en liten hvil. Han forelsket seg på flekken. OLga derimot så på ham med et likegyldig blikk og fløy videre. Han var vel ikke noe å se på?


Stakkars Baldrian Sjelebot ble tvunget til å tenke over livet sitt. Han sliter fortsatt med den ulykkelige forelskelsen og har nå begynt å følge med på isdansprogrammer for i det hele tatt å få mulighet til å se sin nye utkårede – i det fjerne…


Og hva er moralen?

1. Det går an å lære av sine feil - og få et bedre liv etterpå.
2. Også heltetenorer har et hjerte, selv om de kan oppføre seg dumt.
3. OL og sport generelt er bra, hvis det ikke blir for mye TV-titting. Da kan det hende din kjære stikker av. Og det vil du vel ikke!


Som du sikkert forstår, er det umulig å skille OLiver og OLivia fra hverandre etter alt de har vært gjennom. Og Baldrian Sjelebot trenger fortsatt hvile. Derfor blir han hos meg. Jeg skal pleie ham etter beste evne, slik at han blir frisk og synger igjen. For dette kan han...!

Kommentarer

Søt historie! :) Ønsker deg en god helg! Klem :)
Nostalgia sa…
For en herlig historie ! det var godt det endte lykkelig for OLiver og OLivia ;-D. Ja noen og enhver kan bli lei av all sporten på tv....far i huset lider av søvnmangel denne uken. Ikke lett å gå i full jobb og sitte oppe om natta og se spennende curlingkamper:-)det er godt det bare er en dag igjen .-)

Ønsker deg og de herlige fuglene en riktig god helg !
Klem, Nostalgia
Eva sa…
Skønt eventyr. Hvor er jeg glad for, at de to ikke skal skilles ad.
Så venter vi bare spændt på trækningen.
Kjempefin historie:-) Med en lykkelig slutt - ihvertfall for to av de....

Ønsker deg en riktig god helg!!

Klem
Bodil sa…
Så flink du er! det var jo eit søtt eventyr. Ha ei fin helg :)
Ja sånn kan det gå. Godt det endte bra, i hvert fall for noen av de medvirkende. Det er vel omtrent som i det virkelige liv, det. Jeg har jo truffet alle disse typene i virkeligheten også, ganske morsomt. Og lykken, den kommer og går, for de fleste av oss. Slik er livet. Fin historie!
frøken ij sa…
Herlig historie, og selvfølgelig med en tydelig moral ;) Spennende å se hvem som vinner. Ha en fin uke :)

Populære innlegg