Gode minner


De siste dagene har det blitt mildere i luften, og solen varmer. Det går mot vår!

Jeg tenker tilbake på de fine skiturene jeg har hatt i vinter. Jeg har virkelig kost meg ute i den vakre naturen. Her er noen bilder jeg tok under en deilig skitur på Blefjell for noen dager siden. Det var helt fantastisk å være på fjellet.
Allerede dagen etter denne skituren kom mildværet. Vi gikk likevel på ski, men bare noen få kilometer. Løypene var harde og isete, og mange slet med å få smurt skiene riktig. Det var nokså bakglatt, men vi fikk en fin tur.
Jeg fikk en morsom opplevelse i en av de litt brattere bakkene - har dessverre ikke bilde av det... Du kan jo tenke deg hva som kan skje hvis du skal rett fram i en isete løype der de fleste svinger til venstre: det er lett å miste balansen, for du må over en iskant! Jeg falt ikke, men plutselig stod jeg på bare ett bein mens jeg fortsatte med den andre skien høyt oppe i luften - til jeg fant balansen igjen. Mannen min syntes at jeg så ut som en tegneseriefigur! :) Jeg var veldig fornøyd med at jeg ikke falt. Jeg har lært mye denne vinteren og hatt mange flotte opplevelser jeg gjerne tenker tilbake til.Min akrobatiske opplevelse fikk meg til å tenke på at livet nettopp er slik: Det er lett å komme litt skjevt ut og miste balansen, spesielt i isete løyper. Men om du fortsetter og ikke gir opp, hender det som oftest at du havner på begge beina igjen!Bildene ble tatt på Blefjell (ved Strutåsen)

Kommentarer

Nostalgia sa…
Du snakker meg om påskestemning ! for noen vakre bilder ! Tankevekkende ord du kommer med,... jeg arbeider med mennesker som har kommet på skråplanet, og tenker daglig på hva som ligger bak den enkeltes sjebne, og som skal til for å komme inn på rett spor..

Ønsker deg en fin kveld !
klem, Nostalgia
Ingvild sa…
Fantastisk vakre bilder til å få ordentlig påskestemning av!
For en herlig skildring og ja... Vi lander som oftest på bena - og om vi faller så får vi børste av oss og fortsette!

Ha en fin dag,
klem,I
Ingvild sa…
Ææææ, mente kveld selfølgelig:D
Klemz
Haha, ja jeg har nå en tendens til å tryne jeg da, men det er kanskje bare en billedgjøring av livet... ;-S Jaja.
Nydelige bilder! I vinter har det verken blitt ski eller fjellturer på meg, men det er jo lov å håpe på bedre lykke neste vinter.
Ha en fin uke!
Berit sa…
Utrolig vakre bilder.
Takker for titten.
Vakre bilder og flott skrevet.Du er veldig god å skrive
Anne Britt sa…
Syns ammenligningen din var så fin: Man må ikke gi opp - for man kommer altid ned på begge bena igjen. Noen ganger må man finne seg i å streve litt, og du verden hvor godt det hjelper å ha pågangsmot. Og så heldig man er når man har det....
Solveig sa…
Nydelige bilder - og flott tekst. Det gjelder å stå på selv om man vingler litt iblant. Jammen er det flott ute med dette påskeværet. Ha en riktig fin dag.
Hanne sa…
For noen flotte bilder! Og imponerende akrobatikk du viste i skiløypen!
Kjempefine bilder!
ja, det har vært noen skikkelig flott #påske" dager nå. Ettersom jeg jobber i barnehage er jeg ute hver eneste dag. og da vet man å sette pris på fint vær... :O)

Ønsker deg en strålende dag!
Torilpia sa…
For noen nydelige bilder :o)

Godt tenkesett det med at man som regel lander på beina igjen :o)

Likte det - og trengte det akkurat nå .. :o) Tusen takk!!

Klem!

Populære innlegg