Tøffinger - mønster


Nå er jeg ferdig med mønsteret til de heklede "tøffingene" mine. Du finner det her. Jeg blir glad om du tipser meg dersom du lager noen og viser bilder på bloggen din!

Mønsteret er laget av meg og kun til privat bruk. Du må gjerne bruke det, men ikke selge det. Dersom du legger ut bilder av ditt ferdige arbeid på internett, ber jeg deg om å linke til bloggen min, og oppgi at jeg har laget mønsteret. Jeg setter pris på om du legger igjen en kommentar dersom du laster ned mønsteret.
Mønsteret er lagt ut som PDF-fil på Google docs. Der kan du både se, laste ned og skrive ut dokumentet. Du må ha Acrobat Reader for å kunne lese filen.

© Sylke Feldhusen, http://lysstreif.blogspot.com/

Kommentarer

Lobben sa…
Hej. Vilken fin liten fågel.
Kjempeflott! Må prøve meg på disse. Utfordringen blir vel å få tak i streng til de føttene... De er bare så skjønne disse tøffingene!
Klem fra Sissel
Ingvild sa…
Nydelige farger. Ordentlige vårfugler!

Ha en fin onsdag.
klem,I
igi sa…
Kjempe fine!! Skal legges i inspirasjons/har lyst til å lage mappa mi!!

Klem Igi
Hanne sa…
Du er helt rå! SÅ mange gode ideer du har, og flotte oppskrifter!
Det er så fint at du legger ut mønstre på det du lager! Når jeg får tatt fram heklenåla, er det flere av dine mønstre jeg har lyst til å prøve. :)
Hej!
Är det ok om jag länkar till dina mönster och lånar dina bilder till blogggen: 365sakerdukansticka.blogspot.com?
Självklart länkas det till din blogg.
//Kicki
365sakerdukansticka@gmail.com
Sylke sa…
Hei Kicki,

Hei!

Det er helt greit at du linker til mine mønstre på bloggen min "Lysstreif" og låner bildene mine til dette! Det er bare hyggelig om flere kan ha glede av oppskriftene. Alt i orden så lenge du oppgir at jeg har copyright til mønstrene :)

Hilsen
Sylke med bloggen:
lysstreif.blogspot.no

Populære innlegg