Hverdagsgleder

Lokki med den koselige bloggen "Lev livet lett" har kommet med en utfordring om å skrive om hverdagsgleder. Jeg synes det er en nydelig utfordring, og derfor tar jeg den gjerne, selv om jeg vanligvis ikke hiver meg på utfordringer.  Det er jo så mye å glede seg over i hverdagen!

Her er altså min hverdagsglede:
Noe av det beste jeg vet er å gå en tur i skogen og oppdage alle de små og store undrene som finnes der. Jeg liker å oppleve naturens skiftende stemninger avhengig av vær og årstider. 

I skogen kan jeg slite og svette i oppoverbakker og løpe nedover igjen så fort jeg kan, finne min egen sti gjennom ulendt terreng, sitte på en topp og skue utover...


Og innimellom kan jeg krabbe på bakken og glemme meg helt når jeg tar nærbilder av små detaljer og studerer det som vokser og kryper her.

En skogstur gjør meg rolig, samtidig som den gir meg kraft og overskudd. Det er en av de beste hverdagsgledene jeg vet om! 


Utfordringen fra Lokki bringes herved videre til alle som gjerne vil ta den. Har du lyst til å skrive om din egen hverdagsglede, gjør du slik:

¤ Kopier hverdagsbildet (med kaffekoppen) og beskrivelsen av fremgangsmåten til din blogg.
¤ Fortell om din hverdagsglede i et innlegg (det kan være om alt mulig!! en god oppskrift, ditt barns muntre historie, et vakkert bilde, en kaffilurk... det som gir DEG glede i hverdagen din).
¤ Oppfordre dine lesere til å ta imot hverdagsgledeutfordringen.
¤ Når du har laget et innlegg om din hverdagsglede, legger du igjen en kommentar i bloggen til den du så hadde skrevet om hverdagsgleder, og fortell at nå har også du skrevet om hverdagsglede på din blogg.
¤ Du kan også bruke bildet som en gadget, med link til ditt innlegg om hverdagsglede, om du ønsker det.

Kommentarer

Turid sa…
Så pent skrevet og illustrert med bilder. Tror ikke vi er helt ulike når det gjelder hverdagsgleder. Jeg har vært på den flotte turen i en skog som ikke var så ulik dette i dag. Og det er hverdagsglede for meg.

Nydelig heading du fått.
Laila -Karin sa…
Flott skrevet om hverdagsgleder.
Lokki sa…
Sylke DU er helt fantastisk!!!
For et vakkert innlegg, nydelig, dypt og vakkert - akkurat slik som du er Sylke!
For en start dette har fått, fra meg til DEG og nå blir det spennende å se hvor disse hverdagsgledene tar veien... igrunn en hverdagsglede det også :))
Vet du jeg er så glad nå at jeg nesten setter kaffilurken litt på skrå i hæsjen :0)))
Det du skriver om er også en av mine hverdagsgleder, skoge - naturen, og alt den gir.
Tusen Hjertlig Takk for at Du tok stafettpinnen Sylke, DET betyr mye ♡♡♡
Ønsker deg en vidunderlig dag!
Varm klem fra Lokki
Anne Britt sa…
Sylke - jeg tenkte som deg og tok utfordringen. Håper jeg fikk utført alt etter forskriftene, for jeg trøbler litt med å linke og få inn igjen det kopierte bildet. Det gikk til slutt, så nå er jeg litt stolt også.
Kunne også skrevet om turer i skog og mark, men så valgte jeg en annen vinkling.
Solveig sa…
De små hverdagsgledene er de viktigste. Flott skrevet og illustrert. Må fundere litt på dette, om jeg skal skrive et innlegg her.
mette b sa…
Så dejlig og smuk hverdag :)
Leste innlegget med utfordringen til Lokki, og synes det er en kjempefin utfordring. Et nydelig innlegg fra deg:-)

Klem
Ingvild sa…
Herlig innlegg Sylke.
Vakre bilder og koselig tekst. Skogsturer er koselig - og enda koseligere med kameraet med i sekken.
Nydelig header du har laget også!

Ha en fin kveld,
klem,I

Populære innlegg