Tips: om strålebehandling


Kanskje kjenner du noen som har kreft og får strålebehandling, eller muligens skal du selv behandles? Kreftforeningen har lagt ut en interessant og informativ film på sine sider. Du finner den her.

Nedlastingen kan eventuelt ta litt tid. Det gjorde det hos meg, slik at filmen ble litt hakket i starten, men etter en stund ble det bra.

Kommentarer

Smykkas sa…
Flott av deg å dele dette tipset med andre. Det er ikke alltid så lett å orientere seg for den som er rammet og de nærmeste.

Er det lenge til du skal i gang?

Klem fra Astrid
Marie sa…
Så fint at du deler tipset :)
Håpar jo at eg slepp dette, men eg kan aldri vite når eg kan få bruk for det...

God helg :)
Kjære Sylke!
For en flott og informativ film!! Det her synes jeg var veldig flott laget og så lærerikt. På denne måten vet du litt av hva som venter deg, men også dine pårørende - og nå vet jeg litt mer også!! Så flott at du legger ut slik!
Det er med glede jeg ser at det er mye humør i det hele - jeg håper og tror at du vil finne deg godt til rette og få mang en god venn :))
Dette skal gå bra Sylke!!
Jeg ønsker deg en så god helg du kan ha og sender de varmeste klemmer til deg!!
Alt godt til deg fra Lokki!
mimouna sa…
Synes du skriver så fint, mange lysstreif finne i bloggen din.

Ønsker deg lykke til med det du skal gjennom.
Nostalgia sa…
så flott at du tipser om dette, har en venn som kan ha stor nytte av disse tipsene. Alt så kjekt og givende å komme inn på bloggen din :-)

Ønsker deg en fin helg Sylke
Klem, Nostalgia
June sa…
Tusen takk for at du deler dette med oss! Ingen unngår å bli berørt av denne sjukdommen på èn eller annen måte...enten man blir rammet sjøl eller har nær familie eller venner som får kreft. Stefaren min (som vi alltid kalte Bæppa) døde av kreft for halvannen måned siden, og mamma har blitt rammet av det for andre gang nå. Dermed har jeg god nytte av tips og råd om behandlingen.
Jeg tenker på deg og den prossessen du er oppi og ønsker deg masse LYKKE TIL på veien!!

STOR klem fra June
Nostalgi & Skriverier
Bare Mio sa…
Synes det er flott at du deler dette tipset med oss.
Ønsker deg en fortsatt fin søndag.
Stor og varm klem fra Mio
Trine sa…
Fulgte mormor gjennom denne dette og det var knalltøft. Hun fikk feil diagnose så det ble for sent for henne. Tenker på det hver dag. Det er så viktig at leger tar folk på alvor!

Populære innlegg