Ved stupet


I går tok vi en liten tur ut i naturen, opp til Eikeskar (og "utsikten" - for den som er lokalkjent). Flere trær står rett ved stupet og danner en fin kontrast mot åsene i bakgrunnen.


Det var mye dis i luften, det ga ekstra dybde til landskapet.


Her er det bratt, jeg satt helt på kanten for å ta bilder. Som du ser, har jeg ikke ramlet ned ;)

Ved stupet, ja - mange ganger kan det føles som om vi står der også i livet ellers. Vi balanserer så godt vi kan. Akkurat nå svinger dagene veldig, jeg sliter med helsen. Det er en del tunge dager med mye smerter og dager som er litt bedre. Det er bare å gjøre så godt en kan, og fortsette å balansere. Målene er ikke så store - bare hverdagen går sin gang, er jeg fornøyd. Og så er det de små turene som gir påfyll, slik som denne. Det er godt å komme ut i naturen.


I dag var det påskegudstjeneste med både trompetist og solist. Jeg spilte orgel og deltok i solosangen. Det ble en flott opplevelse, et høydepunkt etter den stille uken.

Kristus er oppstanden - ja, han er sannelig oppstanden!

Kommentarer

Smykkas sa…
Nydelige bilder. Jeg kjente formelig suget i magen av et par av de.

Ja, å føle seg på kanten av stupet er vondt. Hvor er det riktige fotfeste? Når dagene blir tunge, er det fint å finne små pustehull.

Jeg var ikke i form til å gå i kirken i dag, men i morgen kveld skal jeg på lovsangsgudstjeneste. Jeg så gudstjenesten på TV. Den var fra Olsvik kirke, som er vår nabomenighet. Der var det også orgel og hornmusikk. Det var en vakker gudstjeneste.

Klem
Pauline sa…
Nydelige bilder fra flott natur!
Å komme seg ut i naturen og hente påfyll kan være opptur nok av og til, ønkser deg det beste framover!
Klem! :-)
Nostalgia sa…
Det er godt å komme seg ut i naturen på tunge dager og hente krefter, men det stupet hadde nok ikke jeg turt å stå ved :-) Men noen ganger er det desverre slik at vi ikke kan velge og utfordringene ligger der. Ønsker deg gode dager fremover kjære du. Godt å hente krefter både i naturen og i kirken :-)

Stor klem, Nostalgia
Det er alltid så fint å komme inn hit å se på naturbildene dine, for de er så utrolig vakre!

Hverdager er undervurdert! Håper du får flere gode dager framover og at helsa blir bedre! Klem :)
sigrid sa…
Du set ord på viktige ting her..
Godt du får litt påfyll.

Ynskjer deg gode dagar!

Varm klem :-)
Anne Britt sa…
Modig du som tør å stå ved stupet. Vakre bilder i ditt landskap, både fotografisk og billedlig(!). Dype tanker, dette, og du skal vite at de griper meg. Naturen gir av sin styrke og du tar imot alt den har å gi, sterke, snille Sylke!Må dagene dine være fylte av godhet!
Eva sa…
Det er en dejlig oplevelse med festgudstjeneste påskedag.
Her balancerer jeg også. Nogen dage bedre end andre. Natur og musik er gode elementer at have med sig. Både i de gode og de svære stunder.
Åpent hus sa…
det så ut som en ordentlig fin tur og ei deilig utsikt.
vi skulle absolutt vært i kirka i dag, vi også. men forsov oss!

fin ukestart til deg
hilsen Åpent hus
Auuud sa…
Så fine bilder fra Eikeskar! Ser at våren har kommet hos dere nå, deilig! :)
Solveig sa…
Utrolig vakre og litt skumle bilder. Ser ut til at du har beveget deg langt utpå stupet. Ønsker deg alt godt - håper dagene snart blir bedre. Det er ingen god følelse å føle at en er på kanten av stupet. Men det at en har vært der kan gi et annet perspektiv på livet.
Du tar så gode bilder Sylke!! Og sannelig er jeg glad for at du ikke falt ned!! Og naturen er det beste rekreasjonssted - om du spør meg, men må du få bedre dager min venn - alt godt ønsker jeg for deg! Må du ha riktig god bedring!

Så godt at påskegudstjenestene gikk fint, har nå tenkt på deg :) Ønsker deg en vidunderlig uke min venn, en stooor varm klem fra Lokki :)
Elin sa…
Fantastiske billeder af den ukuelige natur! Jeg savner pludselig at se bjerge! At se langt og hvile øjnene på den blå horisont . . .
Du skriver så fint, Sylke! Og nydelige bilder!
Håper det går bedre med deg nå. Tenker på deg.

Klem
mimmi-leone sa…
Du er så utrolig flink til å ta vakre bilder, du burde få vist de til enda flere.

Naturen gir alltid påfyll, vi blir ikke pøset på med alle inntrykkene vi til stadighet må fordøye, det er ro der og det gir ro i sjelen også.

Ønsker deg en fortsatt fin uke, håper formen bedrer seg.

Klem fra Mimmi-leone
Kjære deg.
Vakkert skrevet, og vakre bilder.
Dette trengte jeg i dag!
Kjenner igjen følelsen av å stå ved et stup.
Godt med de små øyeblikkene, da, som du fint beskriver.
Vet du, vi fikk ikke med oss en eneste gustjeneste i påsken! Men hadde flere flotte naturopplevelser. Og noen ganger er det der man finner gode, åndelige opplevelser.
En varm klem til deg!
virkpia sa…
oh vilka vackra bilder, eller vacker natur kanske man ska säga. Du tar fantastiska naturbilder :)
mimouna sa…
Mister litt pusten av de bildene dine. Både fordi de er så vakre men også fordi jeg har skikkelig høydeskrekk og kjenner suget i magen selv om jeg sitter trygt på en stol midt i stuen.

Å holde ballansen kan være en utfordring på mange områder. Da betyr det ekstra mye med de gode opplevelsene som gir styrke og påfyll. Håper formen blir bedre snart, og at du får mange flotte turer i naturen nå utover våren.

Populære innlegg