Vårpulsvarmere - mønster


I vår laget jeg et par pulsvarmere som skulle være lette og mindre tette enn dem jeg bruker om vinteren. Jeg kaller dem for vårpulsvarmere.

Jeg har testet dem ved forskjellige anledninger. De er lett å putte dem i lommen (godt å ha med på tur!) og passer godt også en forblåst sommerdag ved havet :)


Mønsteret finner du her.

Husk at mønsteret er til privat bruk. Du må gjerne bruke det, men ikke selge det. Dersom du legger ut bilder av ditt ferdige verk på internett, ber jeg deg om å linke til bloggen min, og oppgi at jeg har laget mønsteret.
 

Kommentarer

sigrid sa…
Treng visst pulsvarmerar året rundt..

Dei var fine!!

God Pinse :-)
Kjempegod ide og fine ble de! Takk for oppskrift. Skal lenke tilbake dersom jeg bruker den. (Men akkurat nå er alt fryktelig travelt, så håndarbeid er bortprioritert, og delvis bloggingen også..)
Håper du har en fin pinse!
Nostalgia sa…
Kjempefine og ikke minst praktisk ! Jeg er frysepinn året rundt og kan godt trenge noen slike ja :-)

Ønsker deg en fin ny uke !
Klem, Nostalgia
Eva sa…
Hvor er de fine. Jeg cykler tidligt om morgenen, og det er tit koldt for fingrene. Også på de varme sommerdage.
Bodil sa…
Så flotte. Desse var både til pynt og til nytte :)
Ha ein fin pinsedag :)
virkpia sa…
Vilken smart idé! Ibland är det ju lite kyligt trots att det är sommar :) Men de skulle också vara fina att använda till fest i stället för "vanliga" smycken.
Solveig sa…
Så herlige de er! Veldig kjekt med noe som også er flott til pynt såvel som det praktiske;o)
Alltid så kreativ du!
Ha en fin-fin dag.
Klem fra Solveig
reSIRIkulert sa…
Smart!
Det finnes dagar både vår og sommar kor me frys litt på hendsene, og då er nok desse midt i blinken :)
Ønskjer deg mange fine sommardagar!
Siri
mimouna sa…
Spennende mønster, og de varmer nok litt selv om de er luftige. Her brukes det fortsatt pulsvarmere av den mer kompakte typen, det er neimen ikke mange gradene ute.

Det var kjekt å titte innom her igjen, har savnet bloggrundene mine den siste tiden. Sånn går det når man tømmer te i tastaturet, da må man nøye seg med tilmålt tid på lånt laptop. Jaja...

Håper du får en god helg!
Marie sa…
Så fine desse var :)

Likte veldig godt innlegget med bilde frå havet også :) Sjølv bur eg ved havet og kan ikkje tenke meg å bu i innlandet. Kjekt å komme dit på tur da :)


Klem frå Marie
DE var fine!! SÅ praktiske!!
Og de tar sikkert ikke en evighet å lage heller - skal prøve meg på de der Sylke (kan jo ta litt tid...), men når jeg har fått sving på de - ja da legges de ut på bloggen med link til deg!!
Takk for oppskriften!
Må du ha finfine dager - og sannelig hadde de gjort susen nå altså, nå når det ikke akkurat er superhett her i traktene ;)
Varm klem fra Lokki

Populære innlegg