Sommerlue - med mønster


Disse enkle hekleluene har jeg brukt mye i sommer. De holder håret samlet, slik at det ikke flagrer for mye i vinden :) Det var også grunnen til at jeg laget dem.

Luene er heklet i Mandarin Petit (Sandnes garn). Den øverste i mintgrønn er en variant av den naturhvite luen nedenfor som er helt enkel. Den mintgrønne har fått litt mønster øverst, slik at den blir tettere. Nederst har jeg tredd inn et bånd som knyttes bak. Det holder luen godt på plass.


Luene er enkle og raske å hekle. Mønsteret er laget av meg, du finner det her.

En liten påminnelse: Mønsteret er til privat bruk. Du må gjerne bruke det, men ikke selge det. Dersom du legger ut bilder av ditt ferdige verk på internett, ber jeg deg om å linke til bloggen min, og oppgi at jeg har laget mønsteret.

Kommentarer

Maria sa…
Så fin!!
Aiii hvor er de søde. Sådan en ku jeg godt bruge engang imellem til at holde det lange hår på plads i blæsten ...Ohh me like :-)
Eva sa…
De er fine. Det er en god ide med en hue til at holde på de lange lokker. Jeg er ret korthåret, - så der er ikke meget at holde på, men huen kunne nok være sød alligevel:)
Solveig sa…
Veldig koselig og finlue. For ikke å snakke om praktisk;o)))
Ha en fin dag.
Klem fra Solveig
mimmi-leone sa…
Nydelig heklet lue, med fin farge på!

Ønsker deg en flott dag!

Klem
sigrid sa…
Å så dyktig du er..

klem
Red Hobbitt sa…
Takk for meg! Har vært på besøk i bloggen din for første gang. Fant deg da jeg googlet heklede engler. Men ble så oppslukt av mye i bloggen din, at englene er glemt for lenge siden. Nå har jeg lagt deg til blogglisten din og kommer gjerne igjen.
Kjempefin, så nett og vakker!
Den der tror jeg at jeg også klarer, skal se om jeg får det til - ha en klar til neste sommer... ingen dum ide :)
Takk for mønsteret Sylke, og når luen er ferdig og det publiserers linker jeg selvsagt til deg og forteller hvor andre kan finne mønsteret :)
Takk takk igjen :)
Finfine dager ønskes deg!
Klem Lokki
Så lekker! :)
Du er bare superflink :)

Populære innlegg