Muligheter


I kveld var jeg på et foredrag hvor Elin Aa fortalte om sin deltagelse i programmet "Ingen grenser" og turen gruppen hadde i 2009. (Kanskje så du programmet som ble sendt i fjor, Elin deltok i rullestol, hun har MS.)  Kvelden var igjen en påminnelse om å stå på - uansett. Selvfølgelig har vi nedturer og dårlige dager. Men kanskje er det noe jeg kan klare - likevel?


Om vi tenker kreativt, kan vi som oftest finne løsninger. Da hjelper det veldig med støtte fra familie og venner. Og så er det godt å ha forbilder som viser oss: jo, dette er faktisk mulig. Slike som Elin.

Vi trenger ikke å nå de samme målene, for vi er forskjellige. Det du klarer, passer muligens ikke for meg. Jeg må finne min egen vei.

Jeg kan godt gå sakte om det trengs, det er ikke tempoet som betyr noe i denne sammenhengen. Det viktigste er at jeg er i bevegelse. Mulighetene ligger der...

Kanskje jeg kan fly?


Kommentarer

Anne Britt sa…
Dette er tanker jeg gjerne deler med deg, selv om jeg ikke kan tenke meg å drive med hang-gliding eller noe sånt svevende. Men som du sier, enhver må finne sin egen vei.Mulighetene er rundt oss hele tiden, det gjelder bare å finne nye veier når dagen butter imot. Ha en fin dag, sylke, grip dagen!
Janne Tove sa…
Vi må alle finne vår veg - fort eller seint. Å ha evnen til å snu negative ting til positivitet er ikkje alltid enkelt men det går med litt øvelse. Og fly det er er fantastisk - eg har to tandemhopp med fallskjerm frå fly og eg veit at det skal eg gjere oppatt:-))
Janne Tove sa…
Ja også skulle eg jo avslutte med eit ha ein god dag og klem da....Klem
Eva sa…
Det er godt at blive mindet om, at viljen kan bringe en langt.
God dag til dig.
Hei Sylke!
Det hørtes ut som et tankevekkende foredrag! Ja, vi har alle godt av å bli minnet på at vi kan få til mye mer enn det vi tror! Så på det programmet, og det var jo fantastisk å se hvordan de mestret utfordringene!

Ønsker deg en nydelig solskinnsdag med vakre høstfarger!

Klem Cathrine :-)
Ja, det gjelder å finne mulighetene man har innenfor eget repertoar, i stedenfor å se begrensingene og alt man ikke kan gjøre. Det har jeg jobbet mye med de siste årene.

Ha en fin dag! :)
For et inspirerende og flott innlegg Sylke!
Og jeg stemmer i vet du - å SE mulighetene er en gave!
Takk for din positive og oppmuntrende væremåte!
Stor varm klem til deg fra meg!
Røsslyng sa…
Viktig innlegg! Det gjeld å ha tru på seg sjølv, og at ein i alle fall kan meistra noko! Takk:)
sigrid sa…
Så godt med slike påminningar!

GOD SØNDAGSKLEM :-)

Populære innlegg