Stjerneveske + kommentering


Denne fine stjerneblokken som jeg fant hos Ula Lenz (et gratismønster for papirsøm), brukte jeg som midtmotiv i denne skuldervesken. Veskemønsteret ellers er laget av meg.

Vesken er akkurat passe liten, den er fòret og har en innerlomme. I dag hadde jeg fri, og da fikk jeg sy den ferdig - etter å ha vært på trening ;)NB: noen har visst problemer med å kommentere her - jeg har nå gått tilbake til gamle innstillinger UTEN svarmulighet i kommentarfeltet (valg: helside). Håper det hjelper. Fant informasjon om problemet her.
Der ble det sagt at problemet var kjent, og det ble anbefalt følgende:

"Until it is fixed I would suggest settings your comments to either Full-Screen or Pop up rather than Embed. NOTE: The problem does not happen with Google Chrome,so you should switch to using Google Chrome in the meantime..."

Kommentarer

sigrid sa…
Kjempefin!!

Ha ei god veke i ditt liv :-)
Kort og Søm sa…
Den var kjempe fin! :O)
Solveig sa…
Kjempeflott veske. Ser så proft ut med de håndtakene. Fine farger også.
Nostalgia sa…
Så fin ! Praktisk størrelse og lekre farver. Veskene kan ellers bli altfor store hos meg, og jo større veske, desto mere rot.. ;-)

Ønsker deg en fortsatt fin uke
Klem, Nostalgia
Anne Britt sa…
I dag kommer jeg visst inn alle steder.Så nå skynder jeg meg å kommentere så lenge jeg kan!Lunefull denne bloggverdenen...
For en flott veske! Jeg syr ikke så mye lenger, det siste jeg sydde med små sting var gardiner til barnerommet til nevøen min. Det gikk dessverre ikke så bra, for fingrene spiller ikke helt på lag lenger. Men jeg strikker og broderer, og er glad for at jeg kan greie det. Men patchwork ligger ikke helt for meg, men du verden så mye fint det lages av flittige hender!
Hei Sylke!
Jippi! Nå kom jeg inn for å kunne kommentere hos deg - det gjorde jeg ikke i går! Da fikk jeg bare et hvitt felt når jeg klikket på innlegget/kommentering. Så jeg vet ikke hva som har skjedd? Kanskje har blogspot ordnet opp i det selv? Det er fryktelig irriterende når ting ikke virker, og flere enn meg har opplevd dette i det siste. Man kanskje det er i orden nå da?

Ønsker deg en fin dag!

Klem Cahtrine :-)
Siri sa…
Nydelige farger, mønstre og vel utført jobb! Hilsen Siri:-)
Jøss, for en veskeproduksjon! Den ene flottere enn den andre. Likte godt fargevalget ditt.
Bente sa…
Herlig veske!
så flink du er til å lage egne mønster.
Ha en fin kveld !
Pauline sa…
Så flott veske!!!
Du syr og lager så mye flott, må nok skjerpe meg og blåse støvet av symaskina jeg også.... blir inspirert og får lyst til å sy igjen når jeg ser her hos deg!

Ha en riktig god og kreativ helg! :-)

Populære innlegg