Nye blokker


For en stund siden fant jeg denne flotte quilten som Thread Head har laget, med gode og instruktive forklaringer. Det var bare å sette i gang...

Blokkene er 9 inch store. Jeg har plukket ut noen som jeg likte spesielt godt. Hver blokk blir sydd i to forskjellige fargekombinasjoner. Jeg bruker både reproduksjoner (nytrykk av gamle stoffer) og moderne stoffer sammen, synes det blir en spennende blanding.


Så langt er jeg ferdig med disse fire blokkene.


Ellers kan jeg bare beklage at jeg ikke kommenterer så ofte på andre blogger. Det blir rett og slett ikke så mye tid til data og nett - det er bevisst... Jeg prøver å svare dere som kommenterer hos meg så godt jeg kan :) Takk for alle hyggelige kommentarer dere skriver, jeg setter stor pris på dem!

Ha en god helg!

Kommentarer

 1. Your blocks look wonderful - great fabrics!
  I agree with you about spending less time on the computer, that is exactly what I am doing now. Hugs!

  SvarSlett
 2. Hvor er det fint, det du laver. Jeg er imponeret.

  Det er ikke nemt at finde tid til det hele, men skønt at være optaget af noget håndarbejde, så man næsten ikke kan lade det være:)

  SvarSlett
 3. Det er utruleg kor mykje ein kan klara skapa med symaskin og stoff!
  :o)
  Siri

  SvarSlett
 4. Nydelig! Du syr så nøyaktig. Jeg synes det er vanskelig å få det til helt snorrett.

  SvarSlett
 5. Nydelige Sylke!
  Og JA - kombinasjonen av stoffene du har valgt er nydelige!! Moro å bruke gammelt og nytt i skjønn forening! De to første minnet meg om sommer! Blir glad av slikt vet du :)
  Kos deg videre og ha det så fint Sylke!
  Ønsker deg en herlig helg!
  Varm klem fra Lokki

  SvarSlett
 6. Skjønner deg så godt når du nevner dette med bevisst ikke å være på nett så mye. Tenker det samme selv. Det er litt skummelt at denne dataverdenen skal oppta tiden vår så mye. Å sitte med kreative puslerier eller være blant venner i det "virkelig liv" er så uendelig mye viktigere. Jeg har sammen med tre venninner startet med hobbykvelder hvor vi på mitt arbeidsrom treffes over et kreativt tema. Kjempekoselig! Men fra tid til annen er det kjempekjekt å gå inn her for å utveksle ideér og hente inspirasjon. Alt med måte :)

  Flotte blokker du har sydd igjen!

  SvarSlett
 7. Så fine de ble, du er veldig flink med å sette sammen farger og mønstre.

  Er lite på bloggrunder jeg også for tiden, mest pga en sirupsseig pc som ikke liker sider med mye bilder. Men da får vi i alle fall tid til håndarbeide og andre ting. ;)

  Ønsker deg en god helg.

  SvarSlett
 8. Takk for koseleg kommentar. Det er alltid spennande å sjå kva du lagar. Nydelege blokker og fargar :) God helg

  SvarSlett
 9. Your blocks are very very beautiful...Hi Sara

  SvarSlett
 10. Vakkert alt du lagar!!

  God helg klem

  SvarSlett
 11. Veldig fine blokker og gode fargekombinasjonar. Tusen takk for koseleg kommentar på bloggen min;)

  SvarSlett
 12. Hi Sylke! Your Farmers Wife blocks are lovely! If you would like to join The Leisurely Wife QAL, please email me and i can add you.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Om du har problemer med å kommentere, kan du prøve å logge inn på din egen blogg først, og så komme tilbake hit igjen :)

Populære innlegg