Nye blokker


For en stund siden fant jeg denne flotte quilten som Thread Head har laget, med gode og instruktive forklaringer. Det var bare å sette i gang...

Blokkene er 9 inch store. Jeg har plukket ut noen som jeg likte spesielt godt. Hver blokk blir sydd i to forskjellige fargekombinasjoner. Jeg bruker både reproduksjoner (nytrykk av gamle stoffer) og moderne stoffer sammen, synes det blir en spennende blanding.


Så langt er jeg ferdig med disse fire blokkene.


Ellers kan jeg bare beklage at jeg ikke kommenterer så ofte på andre blogger. Det blir rett og slett ikke så mye tid til data og nett - det er bevisst... Jeg prøver å svare dere som kommenterer hos meg så godt jeg kan :) Takk for alle hyggelige kommentarer dere skriver, jeg setter stor pris på dem!

Ha en god helg!

Kommentarer

Joanne sa…
Your blocks look wonderful - great fabrics!
I agree with you about spending less time on the computer, that is exactly what I am doing now. Hugs!
Eva sa…
Hvor er det fint, det du laver. Jeg er imponeret.

Det er ikke nemt at finde tid til det hele, men skønt at være optaget af noget håndarbejde, så man næsten ikke kan lade det være:)
reSIRIkulert sa…
Det er utruleg kor mykje ein kan klara skapa med symaskin og stoff!
:o)
Siri
Siri sa…
Nydelig! Du syr så nøyaktig. Jeg synes det er vanskelig å få det til helt snorrett.
Nydelige Sylke!
Og JA - kombinasjonen av stoffene du har valgt er nydelige!! Moro å bruke gammelt og nytt i skjønn forening! De to første minnet meg om sommer! Blir glad av slikt vet du :)
Kos deg videre og ha det så fint Sylke!
Ønsker deg en herlig helg!
Varm klem fra Lokki
Skjønner deg så godt når du nevner dette med bevisst ikke å være på nett så mye. Tenker det samme selv. Det er litt skummelt at denne dataverdenen skal oppta tiden vår så mye. Å sitte med kreative puslerier eller være blant venner i det "virkelig liv" er så uendelig mye viktigere. Jeg har sammen med tre venninner startet med hobbykvelder hvor vi på mitt arbeidsrom treffes over et kreativt tema. Kjempekoselig! Men fra tid til annen er det kjempekjekt å gå inn her for å utveksle ideér og hente inspirasjon. Alt med måte :)

Flotte blokker du har sydd igjen!
mimouna sa…
Så fine de ble, du er veldig flink med å sette sammen farger og mønstre.

Er lite på bloggrunder jeg også for tiden, mest pga en sirupsseig pc som ikke liker sider med mye bilder. Men da får vi i alle fall tid til håndarbeide og andre ting. ;)

Ønsker deg en god helg.
Bodil sa…
Takk for koseleg kommentar. Det er alltid spennande å sjå kva du lagar. Nydelege blokker og fargar :) God helg
sarapatch sa…
Your blocks are very very beautiful...Hi Sara
sigrid sa…
Vakkert alt du lagar!!

God helg klem
Veldig fine blokker og gode fargekombinasjonar. Tusen takk for koseleg kommentar på bloggen min;)
Sue sa…
Hi Sylke! Your Farmers Wife blocks are lovely! If you would like to join The Leisurely Wife QAL, please email me and i can add you.

Populære innlegg