Påske(egg)løper, glassbrikker og Farmer's Wife


Det er ikke så lenge til påske - og jeg fikk en idé. Dermed var jeg i gang med denne påskeløperen. Jeg synes det ser ut som påskeegg, og det var bevisst. Mønsteret er veldig enkelt og fort å sy. Nå må løperen bare quiltes og kantes, den blir nok ferdig før påske - tror jeg... ;)

Jeg fikk en del rester etter påskeløperen. Bitte små trekanter, bare 1,5'' på kortsidene. Det ville blitt for smått å sy dem sammen. Løsningen var å stryke dem på vlieselin og sy med sikksakk over sårkantene, lage en kant og vrangsy - og vips! så ble det noen glassbrikker. De er ca 4'' store når de er ferdige.


Det vil si, den første er ferdig - de andre halvferdige. Skal vise dem etter hvert :) Denne her minner meg om sommer og sol!


Kreativ alenetid er viktig - det er da jeg får hente meg inn igjen. "Farmer's Wife"-blokkene er, som tidligere nevnt, også et prosjekt jeg gjerne kobler av med. Så langt har det blitt tolv blokker.


Jeg ønsker alle en god helg - med tid til kreative sysler!

Kommentarer

 1. Skal si du er flittig ! Det er viktig å være kreativ og dette var kjempelekkert ! Likte særlig godt glassbrikkene, en flott måte å bruke "rester" på. Her går det i hekling for tiden :-)

  Ønsker deg en fortsatt fin helg
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 2. Artig mønster, fine stoffer - og glassbrikker er genialt! Hilsen Siri

  SvarSlett
 3. Dyktig!
  Kjempeflotte prosjekt!

  God søndag :-)

  SvarSlett
 4. Fantastisk flott påskeløpar :) Det er så fint arbeid alt du lagar. Og glasbrikkene var ein super ide til å bruka opp små restar. Ha ein fin dag :)

  SvarSlett
 5. KJEMPEKOST Sylke!
  Ja det ser ut som påskeegg, vårlig og vakker!
  Og glassbrikkene , så smart!
  Du inspirerer min venn!!
  Ønsker dge en vidunderlig uke!
  Klem Lokki

  SvarSlett
 6. Hei på deg! Så koselig brikke- og de glassbrikkene var knallfine!

  SvarSlett
 7. Åå, den lille blokken gav meg helt klart sommervibber. Sand, sol, seilbåt.. herlig!

  Neste gang jeg syr noe, kanskje jeg skal prøve meg på å sy fast lukkekanten. For jeg er jo egentlig ikke så glad i håndsøm.. ;)

  SvarSlett
 8. Herlighet så mye flott du lager ;) Disse krusbrikkene var helt nydelige.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Om du har problemer med å kommentere, kan du prøve å logge inn på din egen blogg først, og så komme tilbake hit igjen :)

Populære innlegg