Restestrimler


Da har Craftsy kommet med nye blokker for mars (i gratis-kurset de tilbyr på nettet). Min versjon av den første ser slik ut. Veldig kjekt når en vil bruke restestrimler! Jeg trodde vel det skulle bli mindre rester etterpå, men det ble heller motsatt... Det blir jo helst slik at vi klipper enda flere nye strimler for å få mer variasjon i fargene! Men så kan en jo lage flere slike blokker. Restene blir tatt vare på i en verktøykasse, sortert etter farger, slik at det blir lett å finne fram neste gang.


Teknikken har jeg prøvd tidligere. Til jul laget jeg denne vesken til min mor. Her brukte jeg olastoff som underlag og rester av bomullsstrimler. Bambushåndtaket ble trukket med stoff for å gjøre det mer behagelig å holde i.


Det var på denne websiden jeg så teknikken for første gang. Her er det flere oppskrifter og masse inspirasjon når det gjelder farger og mønstre. Samme blogger har også en annen mønsterside med mange flotte bekrivelser.

Ha en fin helg :)

Kommentarer

Siri sa…
Fine ting. Og rester bør man ikke frykte. De gjør bare jobben litt lettere neste gang man trenger strimler... God helg fra Siri:-)
sigrid sa…
Å du er SÅ dyktig!!

God helg :-)
Eva sa…
Du er vældigt dygtig til at sy og til at finde farver og mønstre. Det er så fint!

God weekend.
Flott mønster i friske farger. Synes også vesken du sydde til din mor ble lekker. Lurt å trekke håndtakene med stoff. Det ble prikken over i´en.

Populære innlegg