Stjerner og Paris


Dette prosjektet, en liten stjernequilt, fant jeg hos Pam Buda med bloggen "Heartspun Quilts - My Life in Threads" . Originalen er laget av stoffer i svarte, brune og lyse stoffer. Min versjon er hovedsaklig sydd av reprostoffer, i mange farger. Nå er altså toppen ferdig og venter på quilting.

Kanten er laget av "flyvende gjess", der var det en del hjørnepunkt som skulle møtes. For å gjøre dette enklere, sydde jeg først noen sting ved møtepunktene (bare 5-6 sting) og sjekket om punktene var plassert riktig. Ved feil kan stingene da lett rekkes opp. Når alt stemmer, er det bare å sy en søm over det hele. Enkelt og greit :)


For en stund siden fikk jeg en stoffpakke med Paris-motiver og matchende stoffer. Jeg fant flere stoffer som passet og laget denne enkle løperen (som heller ikke er quiltet...). Mønsteret er fra boken "The Civil War Sewing Circle" av Kathleen Tracy og egentlig laget av repro-stoffer - mens jeg altså brukte moderne stoffer. Også denne blir lagt i quiltekøen :)


Ha en fin helg!

Kommentarer

 1. The stars look tricky to do. I love the Paris-thing.

  SvarSlett
 2. Vakkert!
  Så flink du er .. Jeg skulle ønske jeg også var flink til å lage fine ting. Jeg er ikke det. Hver gang jeg prøver, må jeg minne meg selv på at jeg er flink til andre ting.
  God søndag til deg :-)

  SvarSlett
 3. SÅ fint det blir!!
  Og så smart å sy noen få sting, slik at ikke alt blir skjevt! Lettvintheter liker vi vet du ;)
  Og den løperen med Paris-stoffene: NYDELIG!!
  Ja da er det litt som skal quiltes også da - må du ha lykke til med det, men at det blir lekkert er nå helt sikkert!
  Vakre arbeider Sylke!!
  Nydelig uke til deg :)
  Varm klem fra Lokki

  SvarSlett
 4. Oi, oi, oi, så flott! Og for noen flotte fargekombinasjoner du har funnet frem til!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Om du har problemer med å kommentere, kan du prøve å logge inn på din egen blogg først, og så komme tilbake hit igjen :)

Populære innlegg