Slettefjell


Det er flere år siden jeg var på Slettefjell (Lifjell, Telemark), og jeg har lenge ønsket å ta en tur til. Jeg blir lett syk etter en fjelltur og må derfor ta hensyn til en del ting. Av og til lykkes det - som denne gangen. Etter en langsom oppstigning med mange små pauser (det er nokså bratt hele veien opp fra Gavlesjå) nådde vi toppen - hurra :)
Slettefjell 1180 moh

Kommentarer

 1. Så vakkert!

  Og for ein siger når ein når eit mål!!

  Takk at du deler :-)

  SvarSlett
 2. Å for en utsikt! Det må være litt aav en opplevelse å stå på toppen etter å ha klatret så høyt. Godt gjort:)

  SvarSlett
 3. Hallo min venn!
  Jeg synes det er SÅ kosleig at det gikk bra - at du kom til topps uten at det kostet deg ALT av krefter. Dog smart strategi, ta det litt piano ;-)
  NYDELIGE bilder - og headeren - makaløst vakker utsikt!!
  Fine augustdager til deg!!

  Varm klem far Lokki

  SvarSlett
 4. Hei Sylke!
  For et fantastisk flott sted, og så flott at du kom til tops! Fjellet er bare nydelig å gå i, og vi reiser straks til Lillehammer for å gå i "vårt" fjell; Hafjell! Det skal bli godt!

  Håper du har hatt en fin sommer på alle måter!

  Klem Cathrine

  SvarSlett
 5. Så bra at du klarte det! Nydelige bilder.

  SvarSlett
 6. Vakkert - hyggelig at du klarte turen :) Håper alt er bra med , det er det med meg :) Har siste feriehelga nå - den blir hjemme , har lyst til å sy litt ... får se hvordan det går :) Ønsker deg en god helg , klem

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Om du har problemer med å kommentere, kan du prøve å logge inn på din egen blogg først, og så komme tilbake hit igjen :)

Populære innlegg