Hjertegevinst - og quilt i arbeid

Disse flotte hjertene vant jeg hos Spirea med bloggen Hjertespor. Tusen takk, Spirea, for kjempefine gevinster! Jeg skal finne en god plass til dem :)

Om du ikke allerede har besøkt bloggen til Spirea, kan jeg anbefale deg å ta en titt. Hun skriver gode og tankevekkende innlegg.


Når det gjelder quilting, har jeg endelig blitt ferdig med quiltingen av mine Craftsy-blokker (forrige innlegg og mer informasjon om prosjektet finner du her). Nå har jeg så smått begynt å sy blokkene sammen med "quilt-as-you-go"-metoden. Det kommer til å ta litt tid, det også... ;)

Kommentarer

 1. Godt år!
  Såg du vann <3 hjå Spirea. Kjekt!
  Spirea har mykje å gi vidare.
  Glad ho er lydig.

  Fin søndag til deg Sylke :-)

  SvarSlett
 2. Ps: Du er svært dyktig med handarbeid B-)

  SvarSlett
 3. kjære gode! glad du likte dem! <3 også må jeg si du er utrolig kreativ og flink.imponert! håper du har gode dager-og en fin helg. sender en klem din vei!

  SvarSlett
 4. Dette prosjektet ser kjempefint ut! Gratulerer med fin gevinst;)

  SvarSlett
 5. Alt du lagar er så flott :) Og så fin gevinst du har vunne. Takk for at du blir med på gje-borten min. God helg.

  SvarSlett
 6. Det er så artig å vinne :-) Også så gøy å få noe annet i posten enn bare regninger :-)
  Lekker den toppen du har quiltet. Metoden "Quilt-as-you-go" har jeg ikke prøvd. Har lest mye om den, men ikke fått meg til å ta tak i det :-) Kanskje på tide å hive meg ut av min egen komfårsoner???

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Om du har problemer med å kommentere, kan du prøve å logge inn på din egen blogg først, og så komme tilbake hit igjen :)

Populære innlegg