Ferdig blomsterløper


Da er blomsterløperen etter AnnAKa's mønster ferdig (mer informasjon i forrige blogginnlegg). Blokkene ble beskåret litt fordi løperen ellers ville blitt for langt for bordet mitt. Derfor kommer blomstene litt tettere sammen enn i originalen. Stripen på høyre side ble laget av restestrimler.

Bildet nedenfor viser litt av frihåndsquiltingen som ble utført med maskin. I bakgrunnen er det quiltet et mønster som kan minne om gress.


På venstre side har jeg quiltet et bladmønster. Kanten er en enkel lukkekant som jeg sydde fast for hånd på baksiden.


Deutsche Zusammenfassung: Der Läufer von AnnAKa ist fertig (mehr im vorigen Blogartikel). Die Bilder zeigen das Quilting und andre Details.

Kommentarer

For et prakteksemplar av en løper. Artig at du brukte kroklisser som stilker til blomstene.
Dollandesign sa…
Din löpare med blommor på är ljuvligt vacker! Det var väldigt fint med en brun bakgrund som Du har valt, tycker jag. Och de små restbitarna blev en fin effekt i ena kanten också.

Dollandesign
Helt nydelig! Syns det var stilig at blomstene står så tett!
Sylke sa…
Takk, Janne! Ideen med kroklissene er fra mønsteret. Det var blant annet det jeg likte da jeg bestemte meg for å sy denne løperen :)
Sylke sa…
Takk, hyggelig at du liker løperen :)
Sylke sa…
Takk, Liv Aagot, det gleder meg at du liker min versjon av løperen :)
Karin sa…
So ein schöner Läufer! Er ist dir wirklich gut gelungen Mir gefällt auch die Idee Zackenlitze für die Blumenstile zu verwenden.

Viele Grüße, KArin
Bodil sa…
Fantastisk fint arbeid, og ein vakker løpar :)
Sylke sa…
Vielen Dank, Karin :) Die Idee mit der Zackenlitze ist von der Designerin. LG
Sylke sa…
Tusen takk, Bodil :)
Lilla dør sa…
Kjempe fin løper og flott arbeid.
Nina sa…
Du verden for en vakker løper! Jeg er imponert.
Jeg har ikke antiskli på tøflene, jeg har ikke egentlig opplevd at de sklir så mye på gulvet. Ikke løper jeg så mye heller (fniser) Med ønske om en god uke!!
SOL sa…
Du er virkelig flink med håndarbede.
19.August viste du et ugleetui til heklenåler som du hadde laget, jeg syns det var kjempefint og har veldig lyst å prøve å lage et.
Jeg lurer derfor på hvor du har kjøpt stoffet med ugler på og det gule med prikker på ? Syns det stoffet var knall fint og har vert i stoff butikker for å kjøpe, men finner det ikke.
Gudrun sa…
Ljuvlig löpare som jag får sån lust att sy.
Hälsningar Gudrun
Timotei sa…
Oi, så fin den ble! Så effektfullt med det stripete feltet i siden som tar igjen fargene fra blomstene! Fiiiiin:)
Sylke sa…
Takk, SOL! Når det gjelder ugleetuiet: det gule stoffet med prikker kjøpte jeg for 1-2 år siden, altså ikke noe nytt stoff, men noe har hatt liggende. Det er ikke ren bomull, men en blanding av bomull og andre materialer. Men jeg ser at Panduro har noe som ligner, i bomull. Hvis du går på nettsiden deres, kan du skrive inn "Stoff Prikkete Gult 150 cm" i søkevinduet, så kommer stoffet opp.
Uglestoffet kan jeg dessverre ikke hjelpe med... Kjøpte det på tilbud i Tyskland... ;) Men det finnes andre uglestoffer i nettbutikkene, for eksempel Northern Quilts har flere forskjellige. Lykke til :)
Sylke sa…
Tusen takk alle sammen for mange hyggelige kommentarer! :D
Soline sa…
Så flott løper!

Takk for hyggelig besøk i bloggen min.
Grit sa…
Wow, das sieht ja super aus.
LG Grit
Kjempefin løper! Friske og fine farger, den blir sikkert fin på bordet. Ha en fin helg:)

Populære innlegg