Sommerblomster i høstregnet


Det er hyggelig å se på en blomstereng selv om det er høstlig og regner ute :) Dette prosjektet har jeg jobbet med den siste tiden. Det er en løper av AnnAKa som var beskrevet i forrige nummer av Ouiltemagasinet. Jeg har applikert blomster og blader og holder nå på med å klippe opp på baksiden for å ta ut papiret.


Jeg har brukt papir kun under blomstene. Bladene har jeg laget etter samme prinsipp som jeg lager sirkler (jeg bruker "Perfect circles" av Karen Kay Buckley"), uten papir. Jeg bruker en form av varmebestandig plast (her: røntgenfolie) og former stoffbiten over den med spraystivelse og strykejern. En beskrivelse av Karen Kay Buckleys måte å lage sirkler på, finnes i denne videoen. Her ser en også flere av hennes flotte applikasjoner.

Her er noen av mine hjelpemidler: Øverst et bilde som jeg har skrevet ut for å huske hvordan jeg ville plassere blomstene. Så "Perfect circles" i to størrelser. Jeg har også laget meg maler tor å klippe ut bladene. Der brukte jeg stabil plast som jeg kan skjære rundt med en liten rullekniv (plasten er kjøpt i en butikk med kontorutstyr). Og til sist malene av røntgenfolie som jeg bruker til stryking.


Det tar litt tid, men nå begynner det å ta form. :)

Deutsche Zusammenfassung: Ich nähe zur Zeit einen Läufer nach einem Muster von AnnAKa im norwegischen Ouiltemagasinet. Es wird über Papier genäht, was ich allerdings nur bei den Blumen gemacht habe. Hinterher wird die Rückseite aufgeschnitten und das Papier herausgenommen. 
Die Blätter sind ohne Papier, ich bügele sie über Röntgenfolie (oder andere wärmebeständige Folie), siehe letztes Bild. Zum Ausschneiden der Blätter mache ich mir eine Form aus festem Plastik und schneide mit dem kleinen Rollschneider drum herum. Für die Blumenmitte nehme ich Karen Kay Buckleys Perfect Circles, die unter anderem in diesem Video beschrieben sind.

Kommentarer

Herleg prosjekt!

Du er flink :-)

klem og lev så vel
sara sa…
WOW!!Beautiful
Karin sa…
Oh steckt da viel Arbeit drin! Doch bei diesen ersten Ergebnissen ist schon zu sehen, dass sich die Mühe lohnt!!
Viele Grüße,
Karin
Så nydelig! Er imponert over teknikken, ser spennende ut!
Så smart å gjøre det slik, løperen blir kjempefin! Passer godt nå på høstparten, ha en fin helg:)
Anne Britt sa…
Stilig løper! Og forresten - nydelig høstlig skogbunn øverst på siden din!

Populære innlegg