Bobleteppet er ferdig quiltet!


Nå er bobleteppet (mønster av AnnAKa) ferdig quiltet og kantet. Jeg har quiltet med maskin i frihåndsquilting. Ingenting ble tegnet opp på forhånd, mønsteret ble til underveis. Planen var å quilte spiraler i sirklene og ha en motgående bevegelse i de andre feltene. Det endte med noen slangelinjer og blomsteraktige motiver der blokkene møtes.


Kanten sydde jeg av restestrimler, hver omtrent 12 Inch lang. Som tidligere nevnt, har jeg sløyfet den brede kanten som originalmønsteret har.Etter at quilten var renskåret på sidene, ble det noen brede strimler av bakstykkestoff og vatt til overs som jeg fant ut kunne brukes til noe annet. Mer om dette i neste innlegg! Jeg kan røpe så mye: det havnet IKKE på badet (selv om det kan se slik ut på bildet...)! :)Der Quilt "Bobler" von AnnAKa ist fertig! Ich habe ihn mit der Maschine gequiltet, Freihand. Die Kante ist aus Resten genäht.

Nachdem der Quilt an den Seiten gerade geschnitten war, hatte ich noch Restestreifen übrig, die ich dann weiterverarbeitet habe. Mehr darüber im nächsten Blogartikel!

Kommentarer

Hei Sylke
Wunderschön, auch das Maschinenquilting!
Ha en fin dag og gledelig Jul!
Marina
Så stilig teppet ble med den flotte og tette frihåndsquiltingen! Jeg syns at quiltingen fremhever mønsteret på en super måte!
Siri sa…
Nydelig teppe!
Eva sa…
Endnu et imponerende arbejde fra din hånd. Hold da op, hvor er det fint.
Det må være en god følelse å bli ferdig med noe så vakkert :)
Dollandesign sa…
Åh, det är ett fantastiskt täcke som Du visar oss att Du nu sytt helt klart!
Jag tycker om färgkombinationen, mönstret och den helt underbara kviltningen!
Jättefint!

Dollandesign

Populære innlegg