Neste trinn: Quiltemaler av etikettfolie


Her kommer neste trinn i quiltingen av "Garden of Bliss". Som nevnt tidligere, bruker jeg heller andre metoder enn å merke opp quiltelinjer med penn. Til de runde linjene jeg quilter nå, bruker jeg etikettfolie i A4-format. Først laget jeg en passende papirmal (til venstre i bildet). Den ble scannet og satt sammen til flere maler (se det store arket). Så ble alt skrevet ut på etikettfolie og klipt ut. Litt vanskelig å få av papiret fra underlaget, men det hjalp med en synål :)

Her er malene limt på stoffet. Jeg syr med frihåndsfoten, et lite stykke unna kanten for å unngå å sy i papiret. Det går helt fint. Malene brukes om igjen til de ikke lenger henger fast på stoffet. Da er det bare å skrive ut nye.


Her kan du få et inntrykk av hvordan mønsteret blir. Som vanlig quilter jeg bare litt om gangen. Men det blir sikkert ferdig til slutt :)


Weiter geht's mit dem Quilten meines "Garden of Bliss" . Die runden Linien werden mit dem Freihandfuss gequiltet. Das Quiltmuster habe ich auf Papier gezeichnet, eingescannt und auf Etikettenfolie ausgedruckt, dann ausgeschnitten und aufgeklebt. Dann mit der Maschine drumherum quilten :)

Kommentarer

Vert kjempeflott!

- God Fatelavenssøndag -
Så god ide å gjøre det sånn! Teppet ditt blir nydelig:))
Så flott! Lenge siden jeg har håndquiltet nå, ble litt bortskjemt med å levere mine til maskinqilting, da kunne jeg lage så mange, ble vel over 50 i mine år i usa…. flotte quilter du syr, jeg kommer innom igjen! go søndag!
Lappeklipp sa…
Vilken fin ide!!!!! Täcket blir något av det vackraste jag sett, jag är ju tokig i pasteller och speciellt ljusrött.
Hälsningar från Finland
Rosa sa…
Just fantastic and love your fabrics combo!
mimouna sa…
Du har mange lure triks når du syr! Det der var jo veldig smart. Og teppet ditt blir nydelig!
Dette er noe jeg aldri har tatt sjansen på å gi meg i kast med. Det ser meget komplisert ut. Men en ting er sikkert - dette blir lekkert!
For en god ide - ja du finner alltid gode løsninger! Også blir det jo så flott.
Ønsker deg fine dager min venn :)
Varm klem fra Charlotte ❥
Ingrid sa…
Nydelig håndarbeid, flott at du viser kva ein kan få til på "vanleg" symaksin og, ei god porsjon tålmodighet må du hatt til dette prosjektet:)

Populære innlegg