Fruktblomstring - ikke bare i Hardanger


Frukttrærne i hagen vår har såvidt begynt å blomstre, og siden det var så fint vær i dag tidlig, tok vi en tur til nabokommunen Sauherad. Vi gikk fra Nes kirke (Gvarv) forbi lange rader med frukttrær, og fulgte et lite tråkk gjennom skogen ned til vannet. Derfra tok vi en annen vei tilbake, så det ble en skikkelig rundtur :) Hvis du vil følge oss litt på denne turen, kan du se på bildene!
Det har blitt lite håndarbeid denne uken, men ukens rute - Rowan Mystery uke 3 - ligger nå til tørk :)


Die Obstbäume im Garten fangen gerade an zu blühen, und wir haben einen Ausflug in die Nachbargemeinde Sauherad unternommen. Angefangen bei der Kirche von Nes (Gvarv) sind wir an Obstbäumen vorbeigegangen, durch den Wald zum Wasser herunter, und einen anderen Weg zurück.

Die Rowan Mysterydecke: Das Quadrat der dritten Woche liegt zum Trocknen.

Kommentarer

Tusen takk for guidet tur. Ser at nærmiljøet ditt har mye vakkert å by på. Fruktblomstring er vel noe av det flotteste naturen kan gi oss. Søt strikkerute også :)
Takk for at vi fekk bli med på tur :-)

Fin ny veke!
Timotei sa…
Så fine bilder! Det må ha vært en flott tur. Artig å få se en ny rute til mysterieteppet også :)
Nina sa…
Du verden så flott!! Og så mye fint du har laget i det siste, jeg har hatt noe problemer her så kommentarene mine har ikke lagt seg inn. Nå prøver jeg igjen og ønsker deg samtidig en fin uke og en flott 17. mai!
Hilsen Nina

Populære innlegg