Mysteryteppe hos Rowan


Jeg er med og strikker mystery-teppet hos Rowan. Det er inne i 2.uke nå. Bildet viser rutene fra de to første ukene, den første med trekanter og den andre med en stjerne.

Jeg bruker restegarn jeg har liggende fra før (Trysil Superwash fra Europris), det holder i alle fall til halve teppet... Da trenger jeg 24 kvadrater. Foreløpig strikker jeg to av hver type, og så får jeg se hva jeg supplerer med etter hvert. Ferdig blokket måler rutene mine omtrent 22 cm, altså litt større enn originalen.

Alongen hos Rowan går over 10 uker, med mønstre til 8 forskjellige kvadrater. Linken er her. (Man må registrere seg hos Rowan, men det er gratis.)

Det er forresten også et fint prosjekt man kan sitte i sola med... ;)

Kommentarer

 1. Så nydeleg!
  Likte spesielt godt den blå ruta med stjerne.

  Ha fin helg!

  SvarSlett
 2. Så flotte lappar. Det blir nok eit fint teppe :)

  SvarSlett
 3. Det var en sjov udfordring. Det er spændende, hvordan det ender.

  SvarSlett
 4. Dette blir lekkert! Sikkert lurt å melde seg på noe slikt for da blir man ihvertfall ferdig med det man starter på :)

  SvarSlett
 5. Dette ser spennende ut! Ja, det er veldig greit med strikketøy som en kan ta med seg ut i solveggen :) Nydelig løper du viser under her også!

  SvarSlett
 6. Hmmm, de rutene var jo fine, og de så greie ut å strikke også. Ble bittelitt fristet nå. Men statistikken min på fullføring av tepper er nokså dårlig. Får følge med på dine og hoppe på alongen senere eventuelt.

  Ha en fin søndagskveld!

  SvarSlett
 7. Så koselig å være med på en slik utfordring - også blir det stas å se det ferdige resultatet!
  Du har jo laget noen aldeles skjønne arbeider i de forrige innleggene også ❥
  Ønsker deg fine håndarbeidsdager innimellom musiklaske utfordringer :)
  Stor klem til deg! Nydelig header også Sylke!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Om du har problemer med å kommentere, kan du prøve å logge inn på din egen blogg først, og så komme tilbake hit igjen :)

Populære innlegg