Fjellbilder, høstprosjekt og gevinst


Det blir mer og mer fargerikt på fjellet. Jeg er så glad i dette landskapet - myrene, vannene, stillheten og vidden. Her kan jeg puste fritt.Ellers har jeg begynt på et høstprosjekt, en KAL (= Knit Along) der jeg er med på å strikke Rosina-Jacken. Mønsteret er et gratismønster på tysk og engelsk og finnes i gruppen FadenStille på Ravelry. Her ser du starten.


Et annet prosjekt som ble ferdig, er denne buksen fra Alt om håndarbeide (utgave 08/2014). Det er like vanskelig hver gang å overvinne seg til å sy glidelåsen, selv om jeg har gjort det før. Jeg tror det er flere som har det slik.


Men det hjelper å bruke en enkel metode. Jeg brukte den forrige gang og likte den så godt at også denne buksen ble sydd etter Farbenmix sin beskrivelse (på tysk). Jeg har tidligere skrevet mer om denne glidelåsmetoden her. Det fungerte like bra nå som sist :)

Nina har forresten en beskrivelse av nesten samme metode på norsk.


Og så har jeg vært så heldig og vunnet noen stoffer (charms) hos Marina. Marina er en kreativ dame som blogger om hobbyene sine og spesielt om quilting, på tysk og engelsk. Tusen takk, Marina, for stoffer og tilbehør!


Hier sind ein paar Naturbilder aus den Bergen, die ich so sehr liebe.

Ansonsten stricke ich an beim KAL (= Knit Along) der Rosina- Jacke mit. Das Muster ist gratis und ist bei der Gruppe FadenStille auf Ravelry zu finden. Hier ist mein Anfang zu sehen.

Diese Hose aus "Alt om håndarbeide" (Ausgabe 08/2014) ist gerade fertig geworden. Der Reissverschluss ist, wie voriges Mal, wieder nach Farbenmix Beschreibung genäht worden. Ich habe in einem früheren Bloggartikel hier. darüber geschrieben. 

Und dann habe ich Glück gehabt und bei Marina Stoffe (Charms) gewonnen. Marina ist sehr kreativ und schreibt über ihre Hobbys, speziell über Quilting. Vielen Dank, Marina, für Stoffe und Zubehör!

Kommentarer

mimouna sa…
Nydelig høst hos dere! Her har regnet kommet, men vi hadde det fint så lenge at det får vi vel leve med. :)

Måtte sjekke jakken på Ravelry, den blir flott! Og enkle måter å sy i glidelåser er greit å lære, det er en av de tingene jeg alltid unngår.

Ha en fin ny uke!
reSIRIkulert sa…
Nydelege bilete! Med slik ro rundt seg, må ein kjenna roen inni seg også.
Veldig fint mønster på KAL'en din. Fargen likar eg òg veldig godt.
Siri
Nydelig landskap!
Og så mykje fint du lagar.

Ha fin haustveke :-)
Ruths datter sa…
Åh så fine bilder du tar. Blir helt poetisk av å se på. Det strikketøyet ser flott ut. Du er en flinkis du. Ønsker deg ei fin ny uke :-)
Så fint naturen er i sine høstfarger
Så nydelige bilder !! Det er vakkert i fjellet nå om høsten. Kos deg videre med strikke og syprosjektene :)
Jeg blir virkelig imponert - tenk å sy en bukse ........... Jeg har prøvd dette en gang i tiden, men for å være ærlig ble jeg så misfornøyd at jeg aldri prøvde det igjen. Men din bukse ble skikkelig lekker :)
Alldeles nydelige Bilder, spennende strikk på pinnene og jammen så syr du også, så flink du er !
Bodil sa…
Så flotte haustbilder. Spennande strikk du held på med, og fantastisk flott bukse du har sydd deg. God helg.
Jeg pustet fritt da jeg så de bildene jeg også Sylke - nydelige :) Og grattis med stoffgevinst da - stas!
Buksa ble rålekker - digger stoffet storveies!
Ønsker deg nydelige høstdager min venn - og en stor varm klem kommer med vinden --- nå ;)

Populære innlegg