23. desembervott og juletankerHer er dagens adventskalendervott. Så forskjellig bildene blir - ett ble tatt i solen og ett i skyggen. Snø har det også blitt! Mer informasjon om mønsteret finner du i dette innlegget.
I morgen er det jul, da skal jeg vise alle votter på en gang :)

Det er mange forestillinger knyttet til hvordan julen skal feires. Mediene tegner et glansbilde som mange føler de ikke kan leve opp til. Men vi trenger ikke å leve opp til det! Lag din egen jul, på din måte - med lite eller mye julepynt (eller uten julepynt om du heller vil det), lag maten du ønsker, og det er ikke farlig om du ikke har vasket hele huset... Mange jobber dessuten i julen, selv om ukebladene stort sett har glemt det og skriver om "etterlengtede" eller "velfortjente fridager".

Og fremfor alt: det er julebudskapet som er det viktigste. Juleevangeliet etter Lukas finner du for eksempel her hos Bibelselskapet. Der kan du både lese og lytte til tekstene.

Kos deg i julen - på din måte :)

---------------------------------------

Hier ist der Adventskalenderhandschuh des Tages. Die Bilder werden so unterschiedlich - eins ist in der Sonne gemacht worden und eins im Schatten. Schnee haben wir auch bekommen! Mehr Information über das Muster gibt es hier.
Morgen ist Weihnachten, dann werde ich alle Handschuhe auf einmal zeigen :)

Die Medien vermitteln oft ein Glanzbild von Weihnachten und wie es gefeiert werden soll. Dabei ist das Wichtigste doch die Weihnachtsbotschaft, die ihr zum Beispiel hier finden könnt. Ich wünsche euch ein gutes Fest -  feiert es auf eure Weise!

Kommentarer

Hei Sylke! Adventsvottene dine er så fine, og jeg har virkelig lyst til å lage slike til neste år! I år har jeg tatt frem mindre julepynt, og føler at det var fint! Du har så rett, for julen kan feires på så mange måter, og hver og en må finne sin vei, og hva man trives med! Da vil jeg passe på å ønske deg og dine en fredelig og god jul, og en riktig godt nytt år! Klem Catrine :-)
Timotei sa…
Det var gode ord Sylke. Jeg tror vi alle trenger å senke forventningene litt og prøve å lage den julen som føles riktig for en selv. Ønsker deg en riktig god og fredfull jul!
reSIRIkulert sa…
Det er mest så eg misunnar deg din adventskalender, for vottane er så utruleg fine! ♥
No har me gjort klar det som skal førebuast til i morgon, og allereie no har skuldrene senka seg, og eg gledar meg ;) I år skal me lage juleførestilling, med utgangspunkt i juleevangeliet.
Måtte du og dine få ei velsigna god og fredeleg jul!
Siri
Det er så sant, Sylke - så fint skrevet!
Og alle disse vidunderlige vottene - og så nydelig det dørhjertet ditt er - jeg er helt enig - votten gjorde seg der ❥
Moro å se været, himmelfargene, og så snø nå til jul da - her er det grønt, men det har sine fordeler det også ;) Selv om jeg alltid synes en hvit jul er finest ❥
Måtte le av de lynpepperkakene og at det var fint med en deig fått av en venninne - du har en snert på det meste :)
Ønsker deg nydelige juledager - og for deg blir det jo mye arbeid - så håper du får det koselig der også ❥
God Jul, Sylke!

Klem fra ℂharlotte ❧
Liebe Sylke! Ich liebe Deine kleinen Handschuhe! So süss¨Auch ich wünsche Dir ein ruhiges, besinnliches, aber natürlich auch fröhliches Weihnachtsfest mit Deinen Lieben! GOD JUL!

Liebe Grüsse

Populære innlegg