Rundpinneetui nr.2 - med mønster (Stricknadeletui Nr.2)



Dette rundpinneetuiet er en variant av det første etuiet mitt jeg har designet. Den nye versjonen er uten glidelås og kan klappes opp, dessuten har det fått et magebelte. Nå har jeg fått plass til alle pinnene mine :)

Begge variantene bruker samme grunnmønster som utgangspunkt. Beskrivelsen for dette etuiet finner du her. Du trenger også grunnmønsteret det henvises til i dette innlegget.



Her ser du begge variantene ved siden av hverandre.


Håper alt er forståelig! God fornøyelse - håper du prøver mønsteret og viser meg et bilde :)
 Vennligst respekter at det er mitt mønster og at jeg har copyright på det. Du kan sy etter dette mønsteret, men ikke selge mønsteret mitt. Link gjerne til dette innlegget, slik at flere får glede av mønsteret!


Copyright Sylke Feldhusen 2015. Min blogg: lysstreif.blogspot.no

Auf Deutsch:
Hier ist meine neueste Version des Stricknadeletuis, das ich neulich genäht hatte. Es ist aufklappbar, ohne Reissverschluss, und hat einen Gürtel um den "Bauch". Diesmal allerdings ohne deutsche Übersetzung. Es steckt viel Arbeit dahinter, deshalb habe ich mich diesmal aufs Norwegische beschränkt. Aber vielleicht helfen ja die Bilder weiter, falls du es nähen möchtest.Die norwegische Beschreibung des neuen Etuis ist hier. Das erste Etui ist hier beschrieben (auch auf Deutsch).

Kommentarer

  1. Etui uten glidelås var ikke dumt, jeg trenger en haug slike. Får se om jeg blir venner med symaskinen igjen etter sock madness'en. :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Så bra - jeg venter spent, både på sokkene dine og etuiet når du kommer så langt :)

      Slett
  2. Det så praktisk ut med plass til flere pinner. Den genseren du holder på med under her er jo reine kunstverket. Nydelig.
    Klem

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk! Ja, det er deilig å få plassert pinnene, slik at jeg finner dem igjen!

      Slett
  3. Så praktisk!
    Du er dyktig :-)

    Ha fin kveld!

    SvarSlett
  4. Kjempefint!! Nå ligger alle mine pinner i en kurv.., dog i et visst system, MEN en dag skal det bli ordning & reda der også, og da vet jeg hvor jeg skal finne løsningen :) Takk for at du deler, Sylke!
    GOD HELG :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk - ja, kanskje blir det plutselig noe søm hos deg også ;)

      Klem

      Slett
  5. Så forseggjort og lekkert! Takk for flott innlegg og mønster!

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk, Janne! Hyggelig at du likte det!

      Slett
  6. Hei Sylke! Så praktisk og fint! Ja, det er så deilig å få litt orden i strikkesakene, og slike etuier er bare så fine! Jeg nøyer meg med en nødløsning så langt, men har veldig lyst til å lage noe tilsvarende! Ønsker deg en fin uke, og en god påske! Klem Cathrine :-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar!
Noen ganger kan det ta litt tid før kommentaren din vises, for kommentarmoderering er aktivert for eldre innlegg.
Jeg gleder meg til å høre fra deg :)

Populære innlegg