Min løper i Quiltemagasinet + Utlodning


I julenummeret av Quiltemagasinet har mønsteret til en av mine løpere blitt publisert. Det synes jeg er veldig hyggelig! Som du ser, er det en nisseløper. Den tar det ikke så lang tid å sy, og kanskje det kan være et forjulsprosjekt for noen! Bildene har jeg fått lov til å låne av Quiltemagasinet. Bladet kan du abonnere på eller kjøpe i en av quiltebutikkene som selger det, oversikt over disse finner du her.


Nissene får forskjellig ansiktsuttrykk gjennom knappene som er sydd på som øyne. Noen knapper er av perlemor og noen er brune, de har to eller fire hull - og så har jeg byttet mellom brun og blå quiltetråd og forskjellige måter å sy øynene på. Noen nisser ser mer våkne ut enn andre... Og hvis du synes dette blir litt for "nissete", kan du gjerne pynte med engler ved siden av :)


Utlodning:

Du kan vinne et eksemplar av quiltemagasinet! Bare legg en kommentar under dette innlegget og skriv at du vil bli med på trekningen. Hvis du ikke har blogg, husk å skrive hvordan jeg kan kontakte deg (din E-post-adresse) - ellers går gevinsten til nestemann :)

Frist for kommentering er torsdag 17.12.kl.20.00.


An meine deutschen Leser: Mein Weihnachtsläufer ist in der norwegischen Quiltezeitschrift "Quiltemagasinet" publiziert worden. Ich verlose ein Exemplar der Zeitschrift. Um daran teilzunehmen, musst du Norwegisch lesen können. Teilnahmefrist ist Donnerstag 17.12., 20.00 Uhr - schreibe bitte, wie ich dich erreichen kann, falls du keinen Blog hast (deine E-Mail-Adresse). Ansonsten geht der Gewinn an den nächsten ;)

Kommentarer

 1. Hei hei Sylke! Gratulerer så mye til dette publikatjon! (Hoffe, ich habe das richtig geschrieben.) Das ist ein super süsser Läufer!
  Ganz liebe Grüsse og stor klem! Håper du har det bra?

  SvarSlett
 2. Å, den var artig! Tok to sekunder før jeg så at det var nisser med knappe-øyne. Men det var en veldig morsom effekt.

  Siden jeg ikke quilter står jeg over trekningen. :)

  SvarSlett
 3. Svar
  1. Glemte å skrive at jeg gjerne blir med på trekning

   Slett
 4. Du verden så gøy Sylke!! Gratulerer så mye! Det var morsomt!! Og så fin løper! Selvsagt vil jeg være med i trekningen om utgaven hvor du er publisert!!

  SvarSlett
 5. Din "tomtelöpare" är förtjusande, tycker jag.
  Ett trevligt mönster som jag genast blev intresserad av att pröva.
  Så jag anmäler här och nu; att jag gärna är med i Din utlottning.
  Och skulle turen vara på "min sida" så hittar Du min mailadress på Dollandesign, min blogg.

  Dollandesign

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, just i dessa jultider så tänker jag på att vi kan inte "köpa våra barn eller brnbarn".
   Utan kärleken är ju den "största gåvan".
   Och kärlek har vi ju möjlighet att ge 365 dagar om året!

   Dollandesign

   Slett
 6. Nisseløperen er kjempefin! Jeg abbonerer på Quiltemagasinet, og denne nisseløperen likte jeg med en gang jeg så den, og nå ser jeg engler også. :-) Om jeg skulle være heldig å vinne vil jeg gi bladet i gave til en venninne som syr, men ikke har bladet. :-)

  SvarSlett
 7. Gratulerer med publikasjon i Quiltemagasinet! Fin løper! Ja takk, jeg vil gjerne være med i trekninga.

  SvarSlett
 8. Makan så fin den ble, Sylke - og superkose bilder.
  Det er klart jeg vil være med i din trekning av Quiltemagasinet :)
  Jeg ønsker deg en nydelig helg ❥
  Varm klem

  SvarSlett
 9. Utrolig søt løper ;o)
  Her står symaskina dessverre mest og samler støv, så jeg trenger definitivt litt ny inspirasjon og blir gjerne med på trekning!

  SvarSlett
 10. Morsom og litt anderledes juleløper. Gøy med knappeøynene! Blir gjerne med på trekningen. Hilsen Sydamo i Sykroken, du finner meg der.

  SvarSlett
 11. Så artig å få publisert mønstrene sine - jeg vil veldig gjerne være med på trekningen. Julehilsen fra Christin (rulien@online.no)

  SvarSlett
 12. Gratulerer med publisering! Veldig fin nisseløper. Morsomt at de fikk ulike uttrykk :) Jeg deltar gjerne på utlodningen din :)

  SvarSlett
 13. KJEMPEFLOTT LØPAR!

  ER GJERNE MED PÅ UTLODNINGA DI :-)

  GOD ADVENTSHELG!!

  SvarSlett
 14. Herlig løper du har designet :) God lørdag!

  SvarSlett
 15. Kjempefint mønster og så gøy å komme på trykk :) Er fersk på quilting så har aldri lest bladet. Vil gjerne være med i trekninga di :) beva-l@hotmail.com

  SvarSlett
 16. Kjempemorsom løper!
  Kunne gjerne tenkt meg å være med på trekninga av et
  Quiltemagasin.
  :-)
  Adventshilsen fra Birgitte

  SvarSlett
 17. Fin nisseløper og spennende blog :) zincite68@fmail.com

  SvarSlett
  Svar
  1. hm.. gmail.com :)

   Slett
 18. Så morsom løper og artig måte å sy nisser på. Gratulerer med kjempefint mønster. Det har jeg lyst å prøve. Og noe annet som er artig, er at jeg også har en artikkel i samme blad. Det er om min kreative elev, Charlotte, som har vunnet barnekonkurransen i NQF både i år og i fjor. Jeg deltar i konkurransen din!

  SvarSlett
 19. Gratulerer med flott mønster på nisseløper! Så morsomt mønster. Vil gjerne delta i konkuransen din.

  SvarSlett
 20. Hei igjen, jo jeg vil gjerne bli med på trekking av quiltemagasinet :9 Fin kveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hyggelig, Linda, da blir det notert :)

   Slett
 21. Hej, jättefin nisse-löpare du designat och det är klart att jag vill delta i ditt lotteri, tur att jag hann med, jag prenumererar inte på Quiltemagasinet så ett lösnummer skulle sitta bra. Jag har tidigare fått två väskmönster publicerade i det magasinet vilket jag tyckte var kul så jag förstår din känsla.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hyggelig at du også blir med :) Jeg har utgaven av bladet der din veske ble publisert. Det er en veske jeg gjerne vil sy en eller annen gang!

   Slett
 22. Kjempefin løper! Er gjerne med i loddtrekningen :-)
  Kollega Ingrid :-)

  SvarSlett
 23. Gratulerer så mye med mønster i Qiltemagasinet! Jeg så navnet ditt i bladet, syntes det var så kjekt. Du lager flotte oppskrifter. Ønsker deg et godt nytt år:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Om du har problemer med å kommentere, kan du prøve å logge inn på din egen blogg først, og så komme tilbake hit igjen :)

Populære innlegg