Min løper i Quiltemagasinet + Utlodning


I julenummeret av Quiltemagasinet har mønsteret til en av mine løpere blitt publisert. Det synes jeg er veldig hyggelig! Som du ser, er det en nisseløper. Den tar det ikke så lang tid å sy, og kanskje det kan være et forjulsprosjekt for noen! Bildene har jeg fått lov til å låne av Quiltemagasinet. Bladet kan du abonnere på eller kjøpe i en av quiltebutikkene som selger det, oversikt over disse finner du her.


Nissene får forskjellig ansiktsuttrykk gjennom knappene som er sydd på som øyne. Noen knapper er av perlemor og noen er brune, de har to eller fire hull - og så har jeg byttet mellom brun og blå quiltetråd og forskjellige måter å sy øynene på. Noen nisser ser mer våkne ut enn andre... Og hvis du synes dette blir litt for "nissete", kan du gjerne pynte med engler ved siden av :)


Utlodning:

Du kan vinne et eksemplar av quiltemagasinet! Bare legg en kommentar under dette innlegget og skriv at du vil bli med på trekningen. Hvis du ikke har blogg, husk å skrive hvordan jeg kan kontakte deg (din E-post-adresse) - ellers går gevinsten til nestemann :)

Frist for kommentering er torsdag 17.12.kl.20.00.


An meine deutschen Leser: Mein Weihnachtsläufer ist in der norwegischen Quiltezeitschrift "Quiltemagasinet" publiziert worden. Ich verlose ein Exemplar der Zeitschrift. Um daran teilzunehmen, musst du Norwegisch lesen können. Teilnahmefrist ist Donnerstag 17.12., 20.00 Uhr - schreibe bitte, wie ich dich erreichen kann, falls du keinen Blog hast (deine E-Mail-Adresse). Ansonsten geht der Gewinn an den nächsten ;)

Kommentarer

Hei hei Sylke! Gratulerer så mye til dette publikatjon! (Hoffe, ich habe das richtig geschrieben.) Das ist ein super süsser Läufer!
Ganz liebe Grüsse og stor klem! Håper du har det bra?
mimouna sa…
Å, den var artig! Tok to sekunder før jeg så at det var nisser med knappe-øyne. Men det var en veldig morsom effekt.

Siden jeg ikke quilter står jeg over trekningen. :)

Det er jo moro. Så fint
Glemte å skrive at jeg gjerne blir med på trekning
Nina sa…
Du verden så gøy Sylke!! Gratulerer så mye! Det var morsomt!! Og så fin løper! Selvsagt vil jeg være med i trekningen om utgaven hvor du er publisert!!
Dollandesign sa…
Din "tomtelöpare" är förtjusande, tycker jag.
Ett trevligt mönster som jag genast blev intresserad av att pröva.
Så jag anmäler här och nu; att jag gärna är med i Din utlottning.
Och skulle turen vara på "min sida" så hittar Du min mailadress på Dollandesign, min blogg.

Dollandesign
Dollandesign sa…
Ja, just i dessa jultider så tänker jag på att vi kan inte "köpa våra barn eller brnbarn".
Utan kärleken är ju den "största gåvan".
Och kärlek har vi ju möjlighet att ge 365 dagar om året!

Dollandesign
Nisseløperen er kjempefin! Jeg abbonerer på Quiltemagasinet, og denne nisseløperen likte jeg med en gang jeg så den, og nå ser jeg engler også. :-) Om jeg skulle være heldig å vinne vil jeg gi bladet i gave til en venninne som syr, men ikke har bladet. :-)
Oddbjørg sa…
Gratulerer med publikasjon i Quiltemagasinet! Fin løper! Ja takk, jeg vil gjerne være med i trekninga.
Makan så fin den ble, Sylke - og superkose bilder.
Det er klart jeg vil være med i din trekning av Quiltemagasinet :)
Jeg ønsker deg en nydelig helg ❥
Varm klem
Berit sa…
Utrolig søt løper ;o)
Her står symaskina dessverre mest og samler støv, så jeg trenger definitivt litt ny inspirasjon og blir gjerne med på trekning!
Morsom og litt anderledes juleløper. Gøy med knappeøynene! Blir gjerne med på trekningen. Hilsen Sydamo i Sykroken, du finner meg der.
Anonym sa…
Så artig å få publisert mønstrene sine - jeg vil veldig gjerne være med på trekningen. Julehilsen fra Christin (rulien@online.no)
Birgitte sa…
Gratulerer med publisering! Veldig fin nisseløper. Morsomt at de fikk ulike uttrykk :) Jeg deltar gjerne på utlodningen din :)
KJEMPEFLOTT LØPAR!

ER GJERNE MED PÅ UTLODNINGA DI :-)

GOD ADVENTSHELG!!
Linda sa…
Herlig løper du har designet :) God lørdag!
Eva La sa…
Kjempefint mønster og så gøy å komme på trykk :) Er fersk på quilting så har aldri lest bladet. Vil gjerne være med i trekninga di :) beva-l@hotmail.com
Kjempemorsom løper!
Kunne gjerne tenkt meg å være med på trekninga av et
Quiltemagasin.
:-)
Adventshilsen fra Birgitte
Anonym sa…
Fin nisseløper og spennende blog :) zincite68@fmail.com
Anonym sa…
hm.. gmail.com :)
Så morsom løper og artig måte å sy nisser på. Gratulerer med kjempefint mønster. Det har jeg lyst å prøve. Og noe annet som er artig, er at jeg også har en artikkel i samme blad. Det er om min kreative elev, Charlotte, som har vunnet barnekonkurransen i NQF både i år og i fjor. Jeg deltar i konkurransen din!
Gratulerer med flott mønster på nisseløper! Så morsomt mønster. Vil gjerne delta i konkuransen din.
Linda sa…
Hei igjen, jo jeg vil gjerne bli med på trekking av quiltemagasinet :9 Fin kveld!
Hyggelig, Linda, da blir det notert :)
Lappeklipp sa…
Hej, jättefin nisse-löpare du designat och det är klart att jag vill delta i ditt lotteri, tur att jag hann med, jag prenumererar inte på Quiltemagasinet så ett lösnummer skulle sitta bra. Jag har tidigare fått två väskmönster publicerade i det magasinet vilket jag tyckte var kul så jag förstår din känsla.
Hyggelig at du også blir med :) Jeg har utgaven av bladet der din veske ble publisert. Det er en veske jeg gjerne vil sy en eller annen gang!
Anonym sa…
Kjempefin løper! Er gjerne med i loddtrekningen :-)
Kollega Ingrid :-)
Gratulerer så mye med mønster i Qiltemagasinet! Jeg så navnet ditt i bladet, syntes det var så kjekt. Du lager flotte oppskrifter. Ønsker deg et godt nytt år:)

Populære innlegg