Mysteriet er løst!


Her er mine ferdige mysterievotter, "An enchanting mystery" av Wenche Roald.  Det var moro å bli med, det var folk fra hele verden som deltok i denne samstrikkingen. Det ble utrolig mange flotte varianter i forskjellige fargekombinasjoner! Flere detaljer om mine votter finner du på min ravelryside om prosjektet (du må logge deg inn på Ravelry for å lese).


Jakken som jeg skrev om både her og her, er også ferdig. Glidelåsen ble sydd inn, og den bølger nesten ikke. Jakken er god og myk og veldig varm!

Jeg klarte ikke å si nei til enda et samstrikkprosjekt. Denne gangen er det et sjal, "Fire" av Erica Jackofsky. Mer om prosjektet på min ravelryside om prosjektet (også her trengs det innlogging på Ravelry for å lese detaljene). Erica lager meget kreative og flotte mønstre! 


1. Meine Mysterienhandschuhe sind fertig! Muster: "An enchanting mystery" von Wenche Roald. 
2. Die Jacke, von der ich bereits hier und hier geschrieben habe, ist auch fertig. Der Reissverschluss sitzt gut.
3. Und ein neues Projekt, ein Tuch: "Fire" von Erica Jackofsky. Mehr über das Projekt auf meiner Ravelryseite über das Projekt.

Kommentarer

Flotte votter i fin fargekombinasjon. Sjalet ser også spennende ut. Jeg har også prøvd meg på å sy glidelås i strikkeplagg, og fant fort ut at dette ikke var noen enkel oppgave. Ser ut til at du kan dette også 😀
Så flott mysterium :-)

Og den jakka di er berre lekker!

Fin februar til deg!!
Eva sa…
Hvor er du altså dygtig!
Så flotte vanter. Smuk trøje. Og et nyt samstrik-projekt, der også ser fint ud. Wow.
Kort og Søm sa…
For noen fine votter :)
Fin jakke også.

Hilsen Fredrikke
Det ble fine votter.
Hilsen Frederika
Birgitte sa…
Vottene dine ble kjempefine! Jeg har også deltatt på denne samstrikkingen, og det var så morsomt å følge med på de ulike fargekombinasjonene som ble til. Jakken ble også fin! Glidelåsmontering har du gjort før ser jeg, den sitter veldig fint i.
Tusen takk! Glidelåsen er alltid spennende. Jeg synes det hjalp litt å hekle en kant først. Og så hele tiden å sjekke at det ikke ble bulkete noe sted... ;)
Takk skal du ha :) Ha en fin februar, du også!
Tusen takk, Eva!
Takk for hyggelig kommentar :)
Takk, hyggelig at du likte vottene!
Tusen takk, jeg må sjekke ut dine votter ;) Det var moro med alle fargekombinasjonene, og et flott mønster.
Glidelåsmontering har jeg gjort før, jo - men aldri i et strikkeplagg! :)))
Ruths datter sa…
Skal si du får ting unna deg. Både jakken og vottene ble supre. Artig strikk det siste der også.
klem
Karin sa…
Sind das schöne Handschuhe!!! Wunderhübsch! Durch die mitlaufenden Fäden sind sie sicher noch hübsch warm. Und dazu noch die Jacke fertig ... fleißig, fleißig.
Viele Grüße,
Karin
Du er jo så flink, Sylke!
Vottene med alt det mønsteret er bare råflotte! Jakken dine er bærre lekker og makan til kyndig glidelåssying da du :) Kjempefin! Sjalet ser nydelig ut - vårlige og lette farger - lykke til videre!
Varm klem fra Charlotte ♥︎
Vielen Dank, Karin! Die Handschuhe sind recht warm, ich habe sie beim Waschen ein wenig auf der Innenseite gefilzt.
Viele Grüsse, Sylke
Takk skal du ha, min venn ;) Sjalet gjør jeg litt på min egen måte, fordi jeg lager stripene litt annerledes - holder på å tilpasse til originalen på slutten av 1.gåte! Jeg liker mønsteret veldig godt, med strukturen jeg får. Blir spennende hvordan det fortsetter!
Stor klem til deg!
mimouna sa…
Vottene passer jo til jakken! Ikke dumt. Du hadde valgt veldig fine farger. Jeg datt av lasset på clue #2, likte ikke sammensetningen jeg hadde valgt. Men det er gøy å se alle de ulike variantene.

Det sjalet ser spennende ut! Må visst inn på Ravelry og se mer. :)
Lappeklipp sa…
Så fina vantar, brunt och turkos är förträffliga tillsammans. Din jacka ser jätteskön ut och snygg modell. Ditt nya projekt i pastellfärger ser väldigt lockande ut!

Populære innlegg