Skitur og jakke


Etter en lengre kuldeperiode, ble det nå passe temperaturer til en liten skitur på fjellet. Jeg må venne meg til de smørefrie skiene, men håper at det går seg til etter hvert... Løypene var fine, selv om det ikke hadde kommet så store mengder med snø her på Blefjell. Vakkert var det i hvert fall!Jakken min jeg skrev om i forrige innlegg, har fått ermer og en heklekant foran, og blitt vasket en gang til. Nå gjenstår det å feste trådene og sy på glidelåsen ;) Heklekanten består av faste masker, to omganger med brunt og en omgang turkis, den siste heklet i bakre løkke. Det gir en liten pyntekant. Glidelåsen er brun.

Ha en fin helg :)In den Bergen ist es schön und heute auch von der Temperatur nicht zu kalt, und ich bin dort ein bisschen Ski gelaufen. Meine Jacke, die ich im vorigen Blogartikel beschrieben habe, wächst und hat Ärmel und eine Häkelkante bekommen. Nun müssen noch die Fäden vernäht und der (braune) Reissverschluss eingenäht werden.

Ich wünsche allen ein schönes Wochenende!

Kommentarer

Det er en fin jakke.
Karin sa…
Winterwunderland!
Hier, im Südwesten von Deutschland, hatten wir gerade einmal eine Woche Schnee(pracht). Nun ist schon wieder Regen darauf geplätschert und hat fast alles vermatscht. Deutscher Winter ist und bleibt äh bäh!
Der Kantenabschluss mit der Häkelreihe sieht sehr schön aus.
Viele Grüße,
Karin
Kjempefin jakke! Det kvikka veldig opp med den turkise finishen på heklekanten. Fin veke til deg.
Vakkert vintervær!

Og den flotte jakka! Er veldig glad i brunt :-)

Fin veke!
Takk skal du ha!
Hier wird es jetzt auch schon wieder mild... Ich hoffe, der Schnee bleibt trotzdem liegen, so dass man noch Skilaufen kann.
Schön, dass dir die Kante von der Jacke gefällt!
Viele Grüsse aus dem Norden!
Takk, Edny! En god uke til deg også!
Vakre vinterbilder. Har vært på tur med smørefrie ski i dag jeg også. Har brukt denne type ski de siste årene, og er fornøyd med det. Jakken din blir flott!
Takk, Sigrid! Bruker en del brunt og liker å kombinere det med andre farger ;)
Ha en god uke, du også!
Takk, Janne! Godt å høre at du har positive erfaringer med smørefrie ski ;)
Ruths datter sa…
Nydelige vinterbilder. Som en drøm å se på. Jakken fikk jeg lyst på, men ser at mønsteret er på engelsk. Pussig det der. jeg kan utmerket føge en hekleoppskrift på engelsk, men strikkeoppskrift det går liksom ikke. Ja aj. Nydelig jakke ihvertfall.
klem
Hyggelig at du likte jakken! Når du kan lese en engelsk hekleoppskrift, kommer du sikkert snart inn i strikkeuttrykkene også. Kanskje et forsøk verdt? ;)
Klem
mimouna sa…
Vakkert vinterlandskap! Og jakken ble fin, liker fargekombinasjone du har valgt. Jeg lider av "glidelås-angst", må kanskje prøve meg på det likevel. Synes det alltid blir bulkete når jeg syr dem i.
Var selv litt skeptisk mot glidelås, men liker det og måtte jo bare prøve! Har vasket jakka først, den siger jo gjerne litt. Så har jeg passet på ikke å strekke strikketøyet da jeg heklet kanten på. Har hatt jakka hengende på sømbysten da jeg satte fast glidelåsen med nåler. Først øverst og nederst, sjekket om det hang greit, og så i midten og så videre. Det sitter ganske rett nå. Holder nå på å sy et bånd på innsiden som skjuler håndsømmen.
Så vakre naturbilder, Sylke!
Det er virkelig vakkert med snø!
Jakken din blir som forventet lekker - og sikkert god og varm på fine vinterdager :)
Kos deg, min venn!
Varm klem fra Charlotte ♥︎
Takk, min venn! Jakka er ferdig nå, og ja, den er god og varm :) Snøen har gått over til is, men det er jo fint å ha bildene... ;)
Stor klem fra meg!

Populære innlegg