Snø, trening og litt strikking


De siste dagene har vi fått litt snø. Da blir verden så mye lysere ;) Noen går på ski (der det er mulig), mens vi tre damer gikk en tur i snøen, med innlagte øvelser underveis. Stien går rundt et vann, og der er det bare å bruke utstyret som passer til formålet - bord og benker, sandkassen og egen kroppsvekt. Det var veldig gøy, og vi kjente kroppen godt etterpå! Inspirasjonen til øvelsene er hentet fra denne bloggen, se øvelsene i aktiv julekalender. Det er fin trening i frisk luft. Anbefales på det varmeste!


Litt strikking blir det også. Her holder jakken min på å tørke, før jeg strikker ermene. Første gang jeg brukte tørkestativet fra Stoff og Stil, det fungerte utmerket. Mønsteret er gratis fra Bernat og heter "Top Down Alpaca Cardigan". Jeg strikker med Hexa (Du store Alpakka).


Die letzen Tage hat es geschneit, und wir haben das Laufen draussen mit weiteren Trainingsübungen im Freien kombiniert. Das hat uns sehr viel Spass gemacht. - Ich stricke im Moment eine Jacke, die hier gerade zum Trocknen liegt. Muster: "Top Down Alpaca Cardigan". Garn:Hexa (von "Du store Alpakka").

Kommentarer

Ruths datter sa…
Nydelig jakke du lager. prøver å være litt mer aktiv jeg også. Trnger trim.
Klem
Jakken din blir nydelig, og det tørkestativet var supersmart!
Også så vakker header, skjønn dyp-ro-stemning ♥︎
Synes den treningen høres så festlig ut - og det er viktig det! - å finne en treningsform en synes er morsom og dét tror jeg dere damene har funnet :)
Fin uke, Sylke!
Varm klem fra Charlotte
Jakken din blir mye finere enn den som er vist på mønsteret. Blir spennene å se når den blir ferdig.
mimouna sa…
Kjekt å gå tur i snøen, med eller uten ski. :)

Det tørkestativet har jeg ikke sett før, det var smart! Og jakken blir fin. Må sjekke ut den oppskriften.

Ha en fin ny uke! :)
Takk! Trim er viktig for at vi kan fortsette å drive med håndarbeid ;)
Takk skal du ha :) Treningen er veldig godt å ha. Enklere å gjennomføre det når man avtaler med andre ;)
Fin uke til deg også, og en stor klem!
Tusen takk, Janne! Er ferdig med første ermet, men det tar fortsatt litt tid. Tar litt og litt om gangen ;)
Takk :)
Tørkestativet er veldig kjekt. Sammenpakket ser det mindre ut, men det spretter fra hverandre når man tar av plasten den er pakket i. Det ser ut som en stor ring, og så kan man trekke stroppen på baksida sammen for å stramme. Da får man fasongen som på bildet. Genseren tørker godt slik.

Populære innlegg