Nytt mønster i myQuilt: "Tidsfordriv" løpere og brikker


I dag fikk jeg siste utgave av myQuilt i postkassa (nr.03/2016), og dermed publikasjonen av mitt mønster "Tidsfordriv". MyQuilt kan du abonnere på, da får du det rett i postkassa! Du kan også bestille bladet på nettsiden til myQuilt.

Jeg har laget mønster til både løpere og brikker, der jeg har kombinert 4-patch og hurtigtrekant-teknikken med hverandre. De første 3 bildene har jeg fått tillatelse til å bruke av Kari Renolen, redaktør, fotograf og designer i myQuilt. Tusen takk, Kari!

Kari tar alltid så stemningsfulle og flotte bilder, som du kan se her: løpere og brikker er plassert i vakker norsk natur, og de små pyntetingene utgjør det lille ekstra.


Ved å klikke på bildene, kan du forstørre dem og se detaljene tydeligere.

Kanskje har du fått lyst til å prøve deg på mønsteret? Det er også mange andre flotte ting i bladet, som sminkepung og selskapsveske, juleduk, babyteppe, spisebrikker og andre spennende mønstre!


De nederste to bildene er tatt av meg. Her kan du studere quiltingen litt nærmere. Den røde brikken er quiltet med både rette og runde former, med overtransportøren. Her har jeg peilet inn enkelte punkt og quiltet mellom dem, uten å tegne opp noe. Det blir ikke hundre prosent nøyaktig, men så blir det også litt mer "levende" :) Bildet ble tatt i kveldssol som fremhever quiltelinjene ekstra godt. Brikken er ennå ikke vasket på dette bildet.


På den brun/lyse utgaven er alle quiltelinjene rette, og de ble til dels tegnet opp på forhånd med kritt. Etterpå ble brikken vasket. Jeg har tenkt å bruke den som et forenklet Ludo-spill med en terning fra 1-3, må bare finne noen brikker og lage spilleregler... :D


Deutsch: Heute kam die neueste Ausgabe von myQuilt (nr.03/2016) in meinen Briefkasten, und damit die Veröffentlichung meines Musters "Tidsfordriv" (Zeitvertreib). Ich habe hier Läufer und Deckchen in einer Kombinastion von 4-Patch und Hurtigdreiecktechnik entworfen. MyQuilt kann man abonnieren, die Zeitschrift ist auf Norwegisch. Man kann sie auch auf deren Nettseite bestellen. 
Die ersten 3 Bilder sind aus der Zeitschrift, die letzten zwei von mir.

Die Deckchen habe ich mit dem Obertransporteur gequiltet: das rote mit geraden und runden Linien ohne Aufzeichnen, das braun-grüne mit geraden Linien, die zuvor mit dem Kreidestift aufgezeichnet und hinterher ausgewaschen wurden.

Kommentarer

Liebe Sylke! Ein wunderschönes Quiltmuster! Gefällt mir super gut.
Ich hoffe, es geht Dir gut!
Klem fra Sveits!
Marina
Vielen Dank, Marina! Klem tilbake ;)
Karin sa…
Sehr, sehr hübsch, ach was, sehr schön! was du hier zeigst und toll in Szene gesetzt. Mich begeistern auch die Stoffe, die Du ausgewählt hast.
Viele liebe Grüße,
Karin
mimouna sa…
Flotte brikker/løpere, og veldig lekre bilder. Så gøy å få nok et mønster publisert, du begynner jo å bli en etablert designer nå.

Likte navnet du hadde valgt, og at du har tenkt å spille Ludo på brikken. Perfekt tidsfordriv! :)
Vielen Dank, Karin! Schön, dass dir die Quilts gefallen ;)
Liebe Grüsse nach Deutschland!
Tusen takk! Etablert designer høres jo veldig hyggelig ut, takk ;) Det kommer enda et mønster av meg senere i år. Har akkurat korrekturlest!
Og Ludo må jeg jo bare prøve ut, må bare få litt tid :)))
Jeg er virkelig imponert over alt det vakre du lager både innen søm og strikk.
Tusen takk, Janne! ;) Setter pris på din kommentar!
Bodil sa…
Så nydeleg design, og flott arbeid :)
Takk skal du ha, Bodil :)
Det er et kjempefin mønster. Flott design.
Igjen - helt nydelige arbeide, Sylke! Det er så mange fine detaljer! Ja da er det bare å få bestilt bladet - moro å bli inspirert av så mye fint - og ekstra stas er det å "treffe på" deg inni der :)
Inspirerende dager ønsker jeg for deg - stor varm klem fra Charlotte
Tusen takk! Så moro at du liker quiltene, og du vil bestille bladet ;)
Sender en stor klem til deg også :)
Oi, her var det mange flotte quilter, kanskje du skal på quiltefestivalen også? Happy Quilting!
Tusen takk, hyggelig at du liker quiltene! Det hadde vært moro å være til stede på quiltefestivalen, men jeg er dessverre ikke god på reising - og så jobber jeg de fleste helgene ;)

Populære innlegg