Vårtegn


Når blåveisen dukker opp, da blir det vår! Her er noen bilder fra turen i dag, langs gamleveien som går fra Nordre Tinnes (Notodden) til Heddal.

Bjørkebarken flagrer i vinden!

Hønene på Nordre Tinnes var ganske nysgjerrige!

Her starter veien. Man kan også gå til flere andre plasser oppå åsen, som er skiltet.
Stien går på åsen like over E134, og noen steder kan man se ned mot butikkene og biltrafikken. Det er fredelig oppe i skogen.
 Mosegrodde steiner.

Ellers kan jeg opplyse at jeg har lagt ut mønstrene til to av mine pulsvarmerne på Ravelry. Linkene er oppgitt i blogginnleggene om "Vår" og "Bark".

Både Mimouna og Felisi har teststrikket for meg. Tusen takk!

Deutsch: Ein paar Bilder von der heutigen Spaziertour. Die ersten Frühlingszeichen sind da!

Kommentarer

Karin sa…
So schön, ein Leberblümchen in freier Natur! In Deutschland stehen sie unter Naturschutz und ich hüte mein Pflänzchen mit Samthandschuhen.
Schöne Bilder und ich habe wieder Sehnsucht nach dem Norden.
Viele Grüße,
Karin
Hier stehen die Leberblümchen auch unter Naturschutz! Vielen Dank, dass du mir den Namen genannt hast ;) Du kommst bestimmt bald mal wieder in den Norden, du hast doch sicher Pläne? :)
Viele Grüsse
Sylke
Karin sa…
:D Klar. Die nächste Reise ist geplant. Leider wird es nur ein kurzes Vergnügen sein, aber besser als nichts.
Viele Grüße
Ruths datter sa…
Nydelig i Norge nå som vi ser at alt gror, og blir litt grønnere for hver dag. Dog hender det jo iblant at snøen legger en liten vår demper på våren da. Den er kort nå i såfall. Fine bilder.
Det kan sikkert komme litt snø ennå... Men som du sier, det varer nok ikke lenge ;)
mimouna sa…
Herlig med vårtegn! Vi har ikke blåveis her vest, men det spirer og gror her også. Koselig å se de første blomstene titte opp fra marken.
SÅ VAKKERT!! Det er moro å "være med" deg på tur altså! Også blåveis - den er så skjønn! Den barken var helt trolsk - kjempefint bilde, Sylke! Må du ha strålende vårdager :)

Varmklem fra Charlotte!

Populære innlegg