Mitt forhold til Peer...


...Gynt har vært litt av og på. Akkurat nå er det på, for jeg må komme videre. Jeg er ferdig med første sidestykket og like før deling på andre. Mønsteret er kronglete, og det har ikke blitt bedre. Er heller ikke fornøyd med Superwash-garnet jeg strikker med. Men men. Ferdig skal den bli!

Oppdatering 24.mai: Da jeg var ferdig med sidestykkene og begynte på monteringen, oppdaget jeg et hull i forstykket. Garnet hadde slitt seg. Jeg husket da at jeg måtte klippe bort et avsnitt i garnet, men antagelig ikke nok. Etter det trakk jeg meg ut av prosjektet, og nå har en annen overtatt teksten min. Jeg skal se det positive i dette: nå har jeg tid til å designe sokker igjen... ;)

Jeg begynte med prosjektet i november i fjor, da skrev jeg også litt om Peer-Gynt-genseren i dette innlegget. Å strikke teksten var moro, men sidestykkene er det verre med. Mønsteret strikkes fram og tilbake, og jeg må hele tiden dra med flere enn to nøster, pga mønsterbordene på siden. I tillegg klarte jeg å strikke en pinne for lite i første sidestykket (merket med den grønne markøren). Jeg orket ikke å rekke opp, derfor kommer jeg å gjøre samme feil speilvendt i andre sidestykket, og montere det slik at dette havner bak på genseren. Da blir det i alle fall likt. :)

Jeg har også en prosjektside på Ravelry for denne genseren, med noen flere bilder.

Ønsk meg og Peer lykke til, da... :DDeutsch: Mein Peer Gynt-Pullover wächst nur langsam... ;)

Kommentarer

Anonym sa…
Hei Sylke, ich kann nur sagen "Hut ab" !!!!
Sa jo før at jeg synes prosjektet var litt "sprøtt" og nå kan jeg bare bekrefte dette!! Hehe
Hadde gitt opp forlengst jeg... Men gleder meg virkelig til å se ferdig Resultat en eller annen gang! Synes du er utrolig flink!!!!!
Hilsen Annette

Tusen takk, Anette! Ja, det er et litt sprøtt prosjekt, og jeg må si at jeg har vært litt lei... Men nå starter jeg igjen med friskt mot, og har allerede kommet litt videre med siste sidestykket ;)
Hilsen Sylke
Åhhh - nå måtte jeg le! Men så klart jeg ønsker deg og han Peer lykke til! Ja det hørtes tuglete ut det der, og jeg digger løsningen din med å strikke likt gæli på den andre siden! Du er en kamuflasjemester!! Lekre bilder, Sylke og den lille trioen som holder på strikkearbeidet ditt er superfiene!! GLAD UKE, min venn!

Klem fra Charlotte!

PS - så fint du har fått det her ♡
Tusen takk, min venn! Litt humor må vi ha, vet du :) Den lille trioen synger, som du sikkert har oppdaget. Og når de ikke synger, så skriker de... :)))
Hyggelig at du likte min nye layout. Bloggen trengte litt fornyelse, det var jo lenge siden sist!
Ha en fin uke, du også!
Klem fra Sylke
Barwitzki sa…
Lykke til med Peer Gynt genseren. Det første trinnet er ferdig igjen.
I alle fall deilig mønstert. Dette blir fint.
Hilsen og klem fra Viola
Takk skal du ha, Viola :)
Klem til deg også.

Populære innlegg