Gratis sokkemønster: "Splash Wave Summer Socks"


German and English Summary below.

Norsk: På Ravelry kan du finne et nytt gratis design av meg, "Splash Wave Summer Socks". Jeg har strikket to versjoner av sokkene, som du ser på bildene. Mer informasjon om garn og mønster ligger på Ravelry - det koster ingenting å melde seg på for å laste ned mønsteret. Beskrivelsen er på engelsk. Takk til Felisi for teststrikking!

Klikk her, så kommer du til mønsteret (logg deg inn for å lese).

God strikking, og ha en forsatt god sommer ;)
Deutsch: Ein paar neue Socken von mir, "Splash Wave Summer Socks". Die englische Beschreibung gibt es gratis auf Ravelry.  
Klicke hier, dann kommst du zum Muster (logge dich ein um zu lesen, die Anmeldung ist kostenfrei). Viel Spass beim Stricken, und weiterhin einen schönen Sommer!

English: My "Splash Wave Summer Socks" are ready for download on Ravelry for free, with description in english :) You can download them HERE. 
Enjoy!

Kommentarer

Så detaljrike og fine!! Og så delikate farger ♥︎
Må du ha fine strikkedager, min venn - fortsatt god sommer!

Varm klem fra Charlotte
Tusen takk, min venn! Jeg ønsker deg også gode sommerdager :)

Stor og god klem til deg ;)
Felisi sa…
Bare hyggelig, takk for at jeg fikk teste! De var krevende men morsomme å strikke. :)
Vigdis Olsen sa…
Veldig fine sokker. Trist at du ikke legger ut på norsk også. Det er ikke alle som mestrer engelsk slik at vi kan strikke etter mønster.
Hei Vigdis!
Så hyggelig at du liker sokkene! Jeg har i senere tid gått over til å legge ut mønstrene mine på engelsk for å nå flere strikkere. Før skrev jeg på norsk, men fikk stadig spørmål om å oversette til engelsk. Det er jo mye arbeid å skrive mønster, og jeg legger dem ut gratis, så det er begrenset hvor mye tid jeg kan bruke på dette ;) Men hvis du er spesielt interessert i å strikke et av mine mønstre, kan jeg vurdere å oversette det til norsk. Skriv gjerne en kommentar igjen, enten her på bloggen eller som en melding på Ravelry.
Hilsen Sylke

Populære innlegg